جوجه به سبک کشور مکزیک
کد خبر: ۱۴۶۶
تاریخ انتشار: 2015 June 04    -    ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵
در این مطلب طرز تهیه یک غذای بین المللی «جوجه مکزیکی »را به شما آموزش خواهیم داد.


 جوجه به سبک کشور مکزیک!

مواد لازم:

فیله مرغ 4 تکه
سیر خرد شده 6 حبه خرد شده
نمک به مقدار لازم
فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند
سس سالسا 7 قاشق غذا خوری
زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها
پنیر چدار رنده شده 250 گرم
اسپری روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.

2. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

3. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.

4. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.

5. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.

6. ظرف را 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.

7. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.

نیکو

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار