تولید سوسیس گیاهی برای اولین بار در جهان +عکس
کد خبر: ۱۴۵۳۵۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2019 May 20    -    ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰

بعد از سه سال تلاش و فروش همبرگرهای گیاهی، محققان برای اولین بار موفق به تولید سوسیس های گیاهی شده اند.

تولید سوسیس گیاهی برای اولین بار در جهان

پژوهشگران آمریکایی می گویند سوسیس گیاهی یادشده خواص غذایی ارزشمندی دارد و می توان آن را همراه با مواد غذایی دیگری مورد استفاده قرار داد.

تولیدکنندگان این سوسیس امیدوار هستند که عموم مردم و به خصوص افرادی که به دلایل مختلف گوشت مصرف نمی کنند به مصرف این نوع سوسیس گیاهی علاقه نشان دهند.

تولید سوسیس گیاهی برای اولین بار در جهان

ترکیبات این سوسیس گیاهی تنها به میزان اندکی با همبرگر گیاهی تفاوت دارد. بخش اصلی این سوسیس را هام یا heme تشکیل می دهد که نوعی لگمگلووبین با خواص مشابه با سویا است. البته پروتئین سیب زمینی که در همبرگر گیاهی وجود دارد از این سوسیس حذف شده است.

دیوید لیپمن، یکی از افرادی که در تولید این نوع سوسیس گیاهی مشارکت داشته، می گوید: این سوسیس از نظر طعم و مزه تفاوت چندانی با سوسیس های عادی ندارد و ترکیبات آن تا حد زیادی مشابه با سوسیس عادی هستند. اما نسبت این ترکیبات با سوسیس عادی متفاوت است.

فارس

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
0
0
ترکیباتش که با سوسیس معمولی فرقی ندارن. پس چه گیاهی داره توش؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
0
0
توی ایران که میاد تبدیل میشه به آشغال گیاهی
چرا تولید کنندگان مواد غذایی خطرناک رو مجبور نمی کنند خودشون غذای خودشون رو مدتی که در زندان هستند (اگه زندان برن) استفاده کنند؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار