آموزش تهیه کباب تابه‌ای به همراه مخلفات
کد خبر: ۱۴۴۱۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 May 08    -    ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
در این مطلب طرز تهیه‌ی یک غذای خیلی خوشمزه و خیلی سریع و بدون دردسر رو براتون میذارم که مطمئنم ازش خوشتون میاد فقط کافیه مراحل پختش رو ببینین و یک دفعه امتحانش کنین اونوقته که میشین مشتری ثابتش مخصوصا تو روزایی که کار زیاد دارین و وقت کمی برای آشپزی دارین.

آموزش تهیه کباب تابه‌ای به همراه مخلفات«تابناک باتو» در این مطلب طرز تهیه‌ی یک غذای خیلی خوشمزه و خیلی سریع و بدون دردسر رو براتون میذارم که مطمئنم ازش خوشتون میاد فقط کافیه مراحل پختش رو ببینین و یک دفعه امتحانش کنین اونوقته که میشین مشتری ثابتش مخصوصا تو روزایی که کار زیاد دارین و وقت کمی برای آشپزی دارین. این غذا در واقع یک مدل کباب تابه‌ای هستش که داخلش سیب زمینی هم داره و با فلفل سبز و گوجه فرنگی مزه دار شده … امیدوارم درستش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

آموزش تهیه کباب تابه‌ای به همراه مخلفات

مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ای مخلوط

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل سبز: ۳ الی ۴ عدد
کره: ۳۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲ الی ۳ قاشق
پودر گلپر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه کباب تابه‌ای مخلوط

۱. برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا پیاز رو با رنده سایز ریز داخل یک کاسه رنده کنین، احتیاجی نیست که آبش رو تخلیه کنین.

۲. حالا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و گلپر رو هم به پیاز رنده شده اضافه کنین.

۳. مواد رو خوب ورز بدین تا منسجم بشن.

۴. حالا مایه کباب رو داخل یه ماهیتابه نچسب پهن کنین حدود ۲ سانت دور تا دور ماهیتابه رو خالی بذارین تا جا برای گذاشتن بقیه مخلفات بمونه.

۵. سیب زمینی خام رو پوست بکنین و خلالی خرد کنین خلال‌ها نازک نباشن، چون له میشن، ولی خیلی بزرگم نباشن تا راحت بپزن.

۶. فلفل سبز هارو هم درشت خرد کنین و هسته هاشونو در بیارین. فلفل هارو تست کنین تا تند نباشن، چون گاهی بعضی هاشون خیلی تندن.

۷. حالا تو فضای خالی دور گوشت اول سیب زمینی هارو پخش کنین و بعد فلفل و گوجه‌هایی که چهار قاچ کردین رو بذارین به مقدار کافی نمک هم روشون بپاشین.

۸. در نهایت کره رو چند قسمت کنین و روی مواد پخش کنین و زعفران دم کرده رو هم بریزین. اصلا احتیاجی به اضافه کردن آب نیست، چون کباب و گوجه‌ها آب میندازن و همه مواد خیلی راحت میپزن.

۹. حالا در قابلمه رو ببندین و حرارت رو کاملا ملایم کنین تا مواد آب بندازن و بپزن. بعد از حدود ۱۰ دقیقه مخلوط کباب تابه‌ای مثل تصویر آب انداخته.

۱۰. حالا اجازه بدین تا برای ۱۵ دقیقه دیگه سیب زمینی و گوشت با حرارت ملایم بپزن و آب کباب هم غلیظ بشه. میتونین بذارین تا کباب آبش رو کاملا بکشه، ولی من معمولا این کباب رو کمی آب دار دوست دارم.

۱۱. حالا کباب خوشمزه تون حاضره و همین طور که دیدین نهایتا نیم ساعت برای پخت کار داره … نوش جان

دونفره

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
0
1
در برخی مناطق مرکزی با کمی تغییر در مواد اولیه از غذاهای مقوی اصیل ایرانی و نام واقعی آن «تتالی» است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار