با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید
کد خبر: ۱۴۳۴۲۴
تاریخ انتشار: 2019 May 02    -    ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
دنیلا در "مکسیکو سیتی" پایتخت مکزیک به دنیا آمد، وقتی ۱۲ سال داشت به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او عشق به غذا پختن را از مادربزرگ، مادر و خاله هایش که آشپز‌های درجه یکی بودند به ارث برد. اندوخته‌های کودکی به او کمک کردند تا در سن پایین یعنی وقتی پانزده سال داشت در یک رستوران مکزیکی کار کند.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید«اختصاصی تابناک باتو» یک دختر مکزیکی به نام «دَنیلا سوتو-انیس» جایزه‌ی «بهترین سرآشپز جهان» را در سال جاری (۲۰۱۹) از آنِ خود کرد تا به این ترتیب جوان‌ترین برنده این جایزه با ۲۸ سال سن باشد. برگزارکنندگان جایزه «۵۰ رستوران برگزیده جهان» این جایزه را به خاطر پخت خلاقانه غذا در دو رستوران مدرن مکزیکی "کوزمی" و "اتللا" در شهر نیویورک به او دادند.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

دنیلا در "مکسیکو سیتی" پایتخت مکزیک به دنیا آمد، وقتی ۱۲ سال داشت به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او عشق به غذا پختن را از مادربزرگ، مادر و خاله هایش که آشپز‌های درجه یکی بودند به ارث برد. اندوخته‌های کودکی به او کمک کردند تا در سن پایین یعنی وقتی پانزده سال داشت در یک رستوران مکزیکی کار کند.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

او چند سالی هم زیر نظر یک سرآشپز مکزیکی معروف به نام «انریکو اولیویِرا» در رستوران Pujol زادگاهش فنون آشپزی را فراگرفت و چند جایزه در مکزیکوسیتی به دست آورد و کار مستقل خود را با رستوران سنّتی مکزیکی به نام کوزمی در نیویورک آغاز کرد که فقط غذا‌های مکزیکی در آن سرو می‌شد. او با تلاش و کوشش فراوان توانست توجه بهترین تِیستر‌های غذا در نیویورک را به خود جلب کند.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

بشقاب‌های مخصوص سرآشپز سوتو مجموعه‌ای از مزه‌های ساده هستند که در کنار هم سمفونی شگفت انگیزی از غذا‌های خوشمزه را تشکیل می‌دهند. از لابستر با سس فلفل گرفته تا مرغابی تنوری و تاکو با سالاد هشت پا.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

از منحصر به فرد‌ترین ویژگی‌های رستوران کوزمی کارکنان آن هستند که درصد بالایی از آن‌ها از آمریکای لاتین و تعداد کمی از روسیه و کشور‌های دیگر می‌باشند و در هم آمیختن این فرهنگ ها، افکار و دستورالعمل‌های مختلف هر یک از آنها، رستوران کوزمی را موفق و متمایز از دیگر رستوران‌ها قرار داده است.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

در سال ۲۰۱۶ میلادی، دنیلا جایزه‌ی «ستاره در حال طلوع» the Rising Star را از مؤسسه «جیمز برد» دریافت کرد و در سال ۲۰۱۷ میلادی کوزمی یکی از پنجاه رستوران نمونه جهان لقب گرفت و رتبه‌ی ۴۰ را به مدد سبک جدید و متفاوت آشپزخانه مکزیکی کسب کرد.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

دنیلا می‌گوید از گرفتن جایزه بهترین سرآشپز جهان خرسند است، جایزه‌ای که می‌تواند منبع الهامی برای نسل او و نسل‌های جوان باشد و تأکید کرد که عشق اصلی او فقط آشپزی کردن نیست بلکه دوست دارد تا همه‌ی اطرافیان او رشد کنند و از همه امکانات موجود به طور کامل استفاده نمایند.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

دنیلا جایزه خود را در ۲۵ ژوئن در سنگاپور دریافت خواهد کرد تا به این صورت به فهرست معروفترین زنان آشپزی که این جایزه را از سال شروع اهدای جایزه ۲۰۱۱ دریافت کرده اند بپیوندد؛ از جمله زنان آشپز برنده این جایزه می‌توان به کلر اسمیت، دومینیک کرین و هلن دارور اشاره کرد.

با بهترین و جوان‌ترین سرآشپز سال ۲۰۱۹ میلادی آشنا شوید

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار