بلو جاوا، موز آبی با طعم بستنی وانیلی
کد خبر: ۱۴۲۰۶۶
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2019 April 16    -    ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸
ارتفاع درخت موز آبی به ۶ متر می رسد، نرم تر از موزهای زرد است و ۱۵ تا ۲۴ ماه پس از کاشت، گل می دهد و پس از ۱۱۵ تا ۱۵۰ روز نیز میوه هایش قابل چیدن هستند و می توان به شکل های مختلف از آن استفاده کرد؛ مثلا می توان تازه آن را مصرف کرد و یا با شیر، ماست و یا آبمیوه های دیگر آن را خورد.

بلو جاوا، موز آبی با طعم بستنی وانیلی

بلو جاوا، موز آبی با طعم بستنی وانیلیاختصاصی «تابناک باتو» ـ آیا تاکنون موز آبی رنگ با بوی منحصر به فرد وانیل را تصوّر کرده اید؟! در حال حاضر این نوع عجیب از میوه موز وجود دارد و یکی از خوش طعم ترین انواع موز به شمار می رود و نام های مختلفی روی آن گذاشته اند از جمله: بلو جاوا، موز بستنی و یا موز هاوایی.

این میوه در جنوب شرقی آسیا، در هاوایی و بسیاری از مناطق ایالات متحده آمریکا می روید. این نوع کمتر دیده شده از موز، وقتی کال و نرسیده است، پوستی آبی رنگ دارد و برخلاف بسیاری از میوه های استوایی در سرمای شدید تحمل بالایی دارد و بوی متمایزی همچون بوی وانیل از آن به مشام می رسد. به آن موز هاوایی نیز می گویند چرا که جزایر هاوایی به کاشت این نوع از موز شهرت دارد.

بلو جاوا، موز آبی با طعم بستنی وانیلی

ارتفاع درخت موز آبی به ۶ متر می رسد، نرم تر از موزهای زرد است و ۱۵ تا ۲۴ ماه پس از کاشت، گل می دهد و پس از ۱۱۵ تا ۱۵۰ روز نیز میوه هایش قابل چیدن هستند و می توان به شکل های مختلف از آن استفاده کرد؛ مثلا می توان تازه آن را مصرف کرد و یا با شیر، ماست و یا آبمیوه های دیگر آن را خورد. از آنجایی که این میوه مزه ی وانیل شیرین دارد، بیشتر در صنعت تولید بستنی از آن استفاده می شود.

بلو جاوا، موز آبی با طعم بستنی وانیلی

موز آبی مقادیر زیادی فیبر دارد. آنتی اکسیدان های موجود در آن باعث تقویت سیستم بدنی می شود و سرشار از ویتامین B6 و C و موادی همچون پتاسیم، منیزیم و پروتئین است.

بلو جاوا، موز آبی با طعم بستنی وانیلی

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
0
13
جالب بود
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
0
11
میشه شمال کاشت؟ شرکتی هست پایه اش رو بیاره؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
11
3
از نظر دستکاری ژنتیک نیز باید بررسی شود
چون به نظر جدیدا درستش کردن
مثل گوجه فرنگی های کوچک که دستکاری ژنتیک اسرائیلی هاست
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
خیر این میوه بیشتر از 400 سال است که شناخنه شده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
1
0
ما به اینا میگیم خیار
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
اونا هم یه شما میگن نمک
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار