طرز تهیه‌ی یک نان صبحانه
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۱۸۳۰
تاریخ انتشار: 2019 April 14    -    ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم روش پخت یک نان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این نان، برای وعده‌های صبحانه و عصرانه مناسب است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی یک نان صبحانهاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش پخت یک نان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این نان، برای وعده‌های صبحانه و عصرانه مناسب است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی یک نان صبحانه

مواد لازم:

آرد: 4 پیمانه

روغن: یک پیمانه

کره روغن جامد: نصف پیمانه

پودر قند: دو پیمانه

شیر: دو پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر: سه قاشق چایخوری

مایه خمیر: سه قاشق چایخوری

کنجد: دو قاشق غذاخوری

سیاه دانه: نصف قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و الک می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، مایه خمیر، شیر و پودر قند را ریخته و پس از مخلوط کردن، ده دقیقه آن را در کناری قرار می‌دهیم.

تخم مرغ، کره و روغن را به مخلوط مایه خمیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

آرد را کم کم به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا خمیری یکدست، به وجود آید.

روی خمیر را پوشانده و به مدت دوازده ساعت آن را در کناری قرار می‌دهیم.

پس از گذشت این زمان، از خمیر توپک‌های کوچکی جدا کرده و به شکل زیر داخل سینی از قبل چرب شده‌ی فر به فاصله‌ی دو سانتیمتر از هم، قرار می‌دهیم.

طرز تهیه‌ی یک نان صبحانه

روی هر کدام از نان‌ها مخلوطی از سیاه دانه و کنجد می‌پاشیم.

سینی را داخل فری که از قبل با درجه حرارت متوسط روشن کرده‌ایم، به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: tareekaa

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv