دمی نخود فرنگی با تن ماهی؛ سریع و کم خرج
bato-adv
کد خبر: ۱۴۱۲۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2019 April 08    -    ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
اگر دوست دار غذاهای متفاوت و خوشمزه با تن ماهی هستید پس پیشنهاد امروز ما را به دقت اجرا کنید مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد. دمی نخود با تن ماهی یک غذای عالی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده میکنید.

دمی نخود فرنگی با تن ماهی؛ سریع و کم خرج«تابناک باتو» اگر دوست دار غذاهای متفاوت و خوشمزه با تن ماهی هستید پس پیشنهاد امروز ما را به دقت اجرا کنید مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد. دمی نخود با تن ماهی یک غذای عالی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده میکنید.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • نخود سبز: یک پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر داغ (سرخ شده): یک قاشق غذاخوری
  • روغن یا کره: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • تن ماهی: یک کنسرو

دمی نخود سبز با ماهی تن

 

طرز تهیه:

۱. ابتدا در ظرفی آب را جوش آورید و نخود سبز و کمی نمک در آن بریزید و بدون این که در ظرف را بگذارید صبر کنید تا نخود‌ها بپزد.

۲. حدود ۱۰ دقیقه کافی است، سپس زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.

۳. برنج را پاک کنید و بشویید و سپس با نمک و آب روی حرارت قرار دهید. حدود ۲ بند انگشت آب نیاز دارد. کمی که آب آن تبخیر شد زردچوبه، فلفل، روغن، نخود فرنگی، پیازداغ و سیرداغ را به آن اضافه و مواد را به آرامی مخلوط کنید. آب برنج که جمع شد زیرحرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا برنج دم بکشد.

۴. این پلو را با کنسرو ماهی استفاده کنید.

نکته:

  • برای این که نخود ها سبز باقی بمانند، لازم است هنگام پخت در ظرف را نگذارید و زیاد پخته نشوند.
  • ین غذا را برای بچه ها بدون سیر و فلفل، آماده و به جای روغن از کره استفاده کنید.
  • سیر طعم خوبی به این غذا خواهد داد. مقدار سیر و پیاز را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.
  • این پلو بدون سیر با مرغ پخته هم ترکیب خوبی خواهد داشت. به جای کنسرو ماهی می توانید از ماهی سرخ شده که استخوان آن را جدا کرده اید، استفاده کنید.
خراسان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Turkey
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
1
به نظر من هم نخود فرنگی ،هم ماهی و هم برنج هر سه طبع سرد دارند و بهتر است با شوید مخلوط شود، و بعدش هم ارده و خرما میل شود.
آقای بایکوت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
0
2
اصلا این مطلب رو نخوندم.!!!
میدونید قیمت تون ماهی چنده؟؟؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار