شناخت مردان روانی خیلی خطرناک پیش از ازدواج
کد خبر: ۱۴۰۷۸۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2019 April 02    -    ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
تشخیص بیماری روانی کار هر کسی نیست. همه ما تا اندازه‌ای گرفتار ویژگی‌هایی هستیم که اگر در زندگی‌مان ریشه بدوانند، به بیماری روانی تبدیل می‌شوند. کمتر کسی است که در خود رگه‌هایی از خساست، حسادت، ترس، شک، خشم یا میل به انتقام را نداشته باشد اما هر یک از این ویژگی‌ها، اگر به محور اصلی شخصیت فرد تبدیل شود...

شناخت مردان روانی خیلی خطرناک پیش از ازدواج

شناخت مردان روانی خیلی خطرناک پیش از ازدواج«تابناک باتو» ـ مردان روانی خصوصیات ویژه ی خود را دارند که با این خصوصیات موجب آزار و اذیت اطرافیان خود می شوند و باید قبل از ازدواج این مردان را بشناسید تا از ازدواج با آن ها خودداری کنید

آدم ها خصوصیات ویژه ای در زندگی خود دارند که با استفاده از این خصوصیات در میان انسان های دیگر شناخته می شوند خصوصیات مردان روانی به ما کمک می کند تا این گونه مردان را بشناسیم و از ازدواج با آن ها خودداری کنیم برخی خصوصیات هستند که دیگر انسان ها را اذیت می کنند و این خصوصیات باعث می شوند تا شریک زندگی نتواند تحمل زندگی کردن با فرد را داشته باشد با شناخت خصوصیات مردان روانی می توان از ازدواج با آن ها خودداری کرد این خصوصیات را در نیک صالحی بخوانید.

شناخت خصوصیات مردان روانی

تشخیص بیماری روانی کار هر کسی نیست. همه ما تا اندازه‌ای گرفتار ویژگی‌هایی هستیم که اگر در زندگی‌مان ریشه بدوانند، به بیماری روانی تبدیل می‌شوند. کمتر کسی است که در خود رگه‌هایی از خساست، حسادت، ترس، شک، خشم یا میل به انتقام را نداشته باشد اما هرکدام از این ویژگی‌ها، اگر به محور اصلی شخصیت فرد تبدیل شود، او را بیمار می‌کند.

تشخیص بیماری‌های روانی آسان نیست و گذشته از تخصص درمانگر، به بررسی همه‌جانبه شخصیت و سبک زندگی بیمار نیاز دارد. ما هم در این مطلب نمی‌خواهیم تنها با بیان ۵ ویژگی، در مورد کسی قضاوت کنیم و مهر بیماری را بر پیشانی او بچسبانیم اما این بار، با بیان اصلی‌ترین شاخصه‌های چند بیماری روانی، از شما می‌خواهیم پیشنهاد ازدواجی که شنیده‌اید را بیشتر بررسی کنید.

شناخت مردان روانی خیلی خطرناک پیش از ازدواج

شاید پارانوئید است مثل کارآگاه دنبال اشتباهات شماست؛

1ـ بدون هیچ دلیلی فکر می‌کند دیگران از او سوءاستفاده می‌کنند یا سرش را کلاه می‌گذارند؟
۲ گرچه بسیاری از رازهای شما را می‌داند اما حتی به شما هم سخت اعتماد می‌کند و سفره دلش را برای‌تان باز نمی‌کند؟

۳ وقتی از مشکلی شکایت می‌کنید، فکر می‌کند به او طعنه می‌زنید و او را به خاطر ناتوانایی‌اش مقصر می‌دانید؟ چرا نباید با او ازدواج کنید؟ زندگی با چنین مردی آسان نیست.

چگونگی خصوصیات مردان روانی

در تمام لحظاتی که دوستت دارم را از زبان او می‌شنوید، گرفتار یک تعقیب و گریز هم هستید. هرقدر ادعای عاشق بودن او بیشتر شود، شک کردن‌ها و تهدیدهایش هم بیشتر می‌شود. شاید فکر کنید به مرور می‌توانید اعتمادش را به دست بیاورید و زندگی آرامی را در کنارش بسازید،

اما اگر این بیماری در زندگی او ریشه دوانده باشد، حتی متخصصان هم از پس محو کردنش به آسانی برنمی‌آیند. چراکه چنین بیماری به درمانگرش هم اعتماد نمی‌کند. شاید شخصیت بینابینی دارد.

تنها و بد دهن است: ۱ ـ نمی‌تواند روابطش (نه عاشقانه و نه دوستانه) را حفظ کند و زندگی‌اش پر است از رد پای آدم‌هایی که رفته‌اند؟ ۲ . از آسیب زدن به خودش نمی‌ترسد، سابقه اعتیاد و رفتارهای پرخطر دارد و سبک زندگی سالمی را انتخاب نمی‌کند؟ ۳ بارها اقدام به خودکشی کرده یا از آن حرف زده و با هر ناکامی کوچکی موضوع خودکشی را پیش می‌کشد؟

۴ ثبات عاطفی ندارد، با بهانه‌های کوچک و بی‌اهمیت، آشفته می‌شود و بددهنی می‌کند یا به دیگران حمله می‌کند؟ چرا نباید با او ازدواج کنید؟ احتمالا عاشق شما مدام شما را به بی‌عاطفه بودن متهم می‌کند و شکست در این عشق را دلیل آسیب زدن به خودش می‌داند.

تهدیدهایش به خودکشی را جدی بگیرید اما گمان نکنید که شما علت چنین اتفاقی هستید. چنین شخصیتی به ندرت ارتباطی عمیق و همیشگی را ایجاد می‌کند. دلخوری شما از او، این تصور را برایش ایجاد می‌کند که از او بیزارید. اگر می‌خواهید به او نه بگویید، اول با یک روانشناس مشورت کنید. شاید ضد اجتماعی است خطرناک است

۱ هرقدر هم که به شما آسیب بزند، پشیمان نمی‌شود و به جای عذرخواهی بهانه‌تراشی می‌کند؟ ۲ ـ نه‌ تنها برای شما ارزشی قائل نیست، که دیگران هم برایش بی‌ارزشند و برای منافع خود، به راحتی آنها را له می‌کند؟ ۳ ـ وارد شغل‌هایی می‌شود که برای اجتماع زیان بارند و اگر شکست بخورد هم درس عبرت نمی‌گیرد؟

چرا نباید با او ازدواج کنید؟ چنین فردی مرزها و چارچوب‌های اجتماعی را نادیده می‌گیرد و به آنها وفادار نمی‌ماند. برای او نظر دیگران مهم نیست و واکنش‌های دیگران روی رفتارهایش تاثیری نمی‌گذارد. روانشناسان «خودمحوری، فقدان وجدان، رفتار تکانشی و جاذبه سطحی» را از ویژگی‌های اصلی این شخصیت می‌دانند. اگر قصد ازدواج با چنین فردی را دارید مراقب باشید، او آنقدر برای محبت آدم‌ها ارزش قائل نیست که با دیدن محبت تغییر کند، پس مراقب باشید قربانی نشوید.

شناخت مردان روانی خیلی خطرناک پیش از ازدواج

شناخت خصوصیات مردان روانی قبل از ازدواج

شاید شخصیت نمایشی دارد پرحرف‌های سطحی ۱ ـ در هر جمعی که بنشیند با صدای بلند از توانایی‌ها و اتفاقات زندگی‌اش حرف می‌زند و برای جلب توجه دیگران تلاش می‌کند؟ ۲ ـ زیاد حرف می‌زند اما حرف‌هایش عمق ندارد و نسبت به موضوعات هم دید عمیق و قابل توجهی ندارد؟ 3 ـ در لحظه‌ای که می‌خواهد توجه شما را جلب کند، اگر بی‌توجهی ببیند، زیر و رو می‌شود و حتی در جمع به شما پرخاش می‌کند؟ ۴ ـ سبک گفتاری‌اش تاثیرگذار اما فاقد جزئیات است و عقایدش که اغلب تند یا افراطی است، معمولا مبهم و گنگ هستند؟ چرا نباید با او ازدواج کنید؟

شخصیت‌های نمایشی دوست دارند که دیده شوند و وقتی همه چشم‌ها را متوجه خود ببینند، احساس رضایت می‌کنند اما اگر به اندازه کافی به آنها توجه نکنید کلافه و عصبی می‌شوند. شما نمی‌توانید یک عمر در کنار چنین فردی زندگی کنید، مگر اینکه از یک روانشناس کمک بگیرید. این شخصیت نیاز به درمان دارد و تنها با شنیدن توضیحات شما در مورد اشتباهاتش تغییر نمی‌کند.

چراکه خودش را فردی جذاب و حرف‌هایش را شنیدنی می‌داند. شاید خودشیفته است فکر می‌کند پادشاه جهان است؟ ۱ ـ خود را از همه و حتی از شما بالاتر می‌داند و به دیده تحقیر به دیگران و توانایی‌های‌شان نگاه می‌کند؟ ۲ ـ فکر می‌کند همیشه حق با اوست و دیگران در اشتباهند و خودش را همیشه مبرا و بی‌تقصیر می‌داند؟ ۳ ـ به دیگران حسادت می‌کند و چشم دیدن پیشرفت کسی را ندارد، اما می‌گوید دیگران هستند که به او حسادت می‌کنند؟ چرا نباید با او ازدواج کنید؟ شاید در نگاه اول مردی که تا این اندازه به خودش اطمینان دارد برای‌تان جذاب جلوه کند، اما زندگی کردن با یک خودشیفته کار هر کسی نیست.

او حتی تمایلی به درمان شدن هم ندارد. چراکه در درجه اول خودش را سالم و بی‌عیب و نقص می‌داند و در درجه دوم دیگران را در اندازه‌ای نمی‌بیند که بخواهند او را درمان کنند. خودشیفته‌ها آرام آرام توجه اطرافیان‌شان را از دست می‌دهند. چراکه انتظارات‌شان از دیگران بسیار بالا و غیرواقعی است.

الف) رفتار: رفتارهای فرد باعث ناراحتی افراد خانواده و دیگران شده و یا آنها را در شرایط بسیار سختی قرار می دهد. رفتار فرد ممکن است برای خود یا دیگران ناخوشایند، وسواسی یا خطرآفرین باشد. ممکن است رفتاری پرتحرک، بیقرار یا بی هدف داشته باشد و دیگران را بدون دلیل کتک زده و یا اذیت و آزار نماید.

لجبازی، بهانه گیری، پرخاشگری، عصبانیت و پرتاب کردن اشیاء از دیگر نشانه های شایع مشکلات و اختلالات روانی و عاطفی در افراد مبتلا به بیماری است. گاه ممکن است فرد خیلی گرفته، گوشه گیر، خجالتی و آرام باشد، هیچ نوع فعالیتی از خود نشان ندهد و ساعت ها در نقطه ای بنشیند یا دراز بکشد.

ب) تکلم و تفکر: بیمار یا بیش از اندازه صحبت می کند، یا صحبت هایش غیرضروری است یا خیلی کم حرف می زند و گاه اصلاً حرف نمی زند. گاه کلام بی ربط بوده و فهمیده نمی شود. زمانی نیز صحبت های خاص و اعتقادات نادرستی را که مورد تأیید دیگران نیست طرح می کند. کسی او را جادو کرده است، هر غذایی که به او داده می شود مسموم است، این اعتقادات محکم و نادرست که مورد تأیید اطرافیانم نیست «هذیان» نام دارد.

ج) هیجانات: فرد ممکن است در رابطه با شرایط خاص به شکلی غیر طبیعی یا افراطی هیجانی شود، بی مورد یا افراطی بخندد، گریه کند یا عصبانی شود، گاه عاطفه نامناسب دارد و یا هیچ نوع عاطفه مناسبی در جای خود از خود نشان نمی دهد. مثلاً در جمع مثل مجسمه یک جا نشسته، می خندد یا گریه می کند، بدون اینکه دلیل مشخصی داشته باشد. غمگینی، افسردگی، سرخوشی، ترس و اضطراب بدون دلیل و طولانی نیز ممکن است دیده شود.

منبع: سیب سبز، آفتاب

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
0
1
حیف که دیر گفتی
ناشناس
|
France
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۵
0
0
خیلی دقیق و جالب بود بعد از سی سال زندگی فهمیدم چه بر سرم آمده .
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار