«تابناک باتو» یکی از خوشمزهترین خوراکیها که محبوبیت فراوانی دارد کیکها هستند که به خصوص با شکلات آمیخته شده باشند. امروز میخواهیم طرز تهیه یک رولت خوشمزه و شکلاتی البته با گردو را به شما آموزش دهیم که در این روزهای پایانی سال به شدت میچشبد.
مواد اولیه رولت گردویی
تخم مرغ پنج عدد
شکر ریز – ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده – ۱۰۰ گرم
آرد ۷۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
گردو آسیابشده – نصف پیمانه
آب گرم شده – سه قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته – ۲۰۰ گرم
شکر قنادی یا همان پودر قند – به میزان لازم
طرز تهیه رولت گردویی
زرده تخممرغها را با نیمی از شکر آنقدر میزنیم تا حجیم و کشدار شود. سفیدهها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد. آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط میکنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط مینماییم.
کف سینی فر ۴۰*۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف میکنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم و ۳۰ دقیقه زمان داده تا رولت بپزد. میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر میگردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز میکنیم. کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول مینماییم برای روکش از شکلات ذوبشده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده میکنیم.
تک آشپز