اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شیوهی پخت یک نان خوشمزه، بدون نیاز به فر را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت نان تابهای، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: دو و نیم پیمانه
آب ولرم: یک و یک چهارم پیمانه
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: کمی
طرز تهیه:
شکر و نمک را به همراه آرد و مایه خمیر، در ظرفی میریزیم.
آب را کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم.
مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا به شکل خمیری یکدست درآیند.
روی ظرف حاوی خمیر را با یک نایلون میپوشانیم و آن را به مدت نیم ساعت کناری قرار میدهیم تا حجم خمیر، دو برابر شود.
میز کار را آردپاشی میکنیم. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل گلولهای درآورده و ورز میدهیم.
بیست دقیقه اجازه میدهیم خمیر در همین حالت بماند.
هر قسمت از خمیرها را با وردنه پهن کرده و روی آن را میپوشانیم.
ماهیتابهای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن قرار میدهیم.
خمیر آماده را در ماهیتابه قرار داده وقتی یک طرف آن طلایی شد،آن را برمیگردانیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: kitchen-vip