اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع ترافل سادهی شکلاتی آشنا کنیم. این ترافل خوشمزه، میتواند در ایام نوروز، برای پذیرایی از مهمانان نیز به کار رود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی ترافل شکلاتی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خامه: یک پیمانه
شکلات کاکائویی: 400 گرم
کره: یک سوم پیمانه
وانیل: کمی
پودر قند: به میزان لازم
پودر کاکائو: به میزان لازم
طرز تهیه:
خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شروع به جوشیدن کند.
در این هنگام، تکههای شکلات را به خامه افزوده و روی حرارت هم میزنیم تا یک خمیر شکلاتی غلیظ به دست آید.
حرارت را خاموش کرده و خمیر کاکائویی به دست آمده را در ظرفی میریزیم. کره و وانیل را به آن اضافه میکنیم و به آرامی مواد را مخلوط میکنیم تا کره ذوب شود.
روی ظرف را با یک روکش نایلونی پوشانده و آن را داخل یخچال قرار میدهیم.
وقتی مایهی شکلاتی سفت شد، از آنها گلولههای کوچکی درست میکنیم. نیمی از شکلاتها را داخل پودر قند و نیمی دیگر را داخل پودر کاکائو میغلتانیم.
ترافلهای آماده شده را در ظرفی مناسب میچینیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat