ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۸۷۳۰
تاریخ انتشار: 2019 March 11    -    ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید. چند نمونه از پرکاربرد ترین ترفندهای خانه داری و آشپزی را به شما خانم های خانه دار معرفی میکنیم که واقعا به دردتان میخورد پس برای آگاهی از این ترفندها و نکات مهم خانه داری با این بخش از همراه شوید.

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خوردبه گزارش «تابناک با تو»؛ چند نمونه از پرکاربرد ترین ترفندهای خانه داری و آشپزی را به شما خانم های خانه دار معرفی میکنیم که واقعا به دردتان میخورد پس برای آگاهی از این ترفندها و نکات مهم خانه داری با این بخش از  همراه شوید.

یک چهارم پیاز را در همان ظرفی قرار دهید که آواکادو را نگه می‌دارید تا آواکادو قهوه‌ای نشود

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

پیاز فرآیند اکسیداسیون را کند می‌کند.

برای باز کردن نارگیل، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فر داغ قرار دهید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

بعد از اینکه پوست نارگیل را سوراخ و آب آن را خالی کردید، نارگیل را ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوسته آن بترکد و بتوانید گوشتش را جدا کنید.

با کمی کره پیاز را تازه نگه دارید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

با مالیدن کره روی پیاز بریده شده، می‌توانید آن را چند روز در یخچال تازه نگه دارید.

برای اینکه موز‌ها را مدت بیشتری تازه نگه دارید، به سلفون نیاز دارید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

موز‌ها را از دسته جدا کرده و انتهای آن‌ها را در سلفون بپیچید تا ۳-۴ روز بیشتر تازه بمانند.

دو سوراخ در بشقاب یکبار مصرف ایجاد کنید تا برای همزن در درست کنید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

با این ترفند هنگام آشپزی، آشپزخانه (یا خودتان) کمتر کثیف می‌شوید.

اگر غذایتان شور شد و بیش از حد نمک به آن زدید، اجاق را خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بیندازید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰ دقیقه نمک اضافی غذا را جذب می‌کند.

کاهو و اسفناج را در ظرف قرار داده و دستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت را جذب کند.

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

این مانع لزج شدن اسفناج می‌شود و ماندگاری سبزیجات را دوبرابر می‌کند.

اگر کاهو را با ریشه خریدید، ریشه‌ها را در ظرف آب قرار دهید و بقیه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

آب مانع خشک و خراب شدن کاهو می‌شود.

برای ریز کردن مرغ، سینه مرغ پخته را با درجه کم همزن برقی بزنید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

تخم مرغ را داخل ظرف آب بیندازید تا ببینید تازه است

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

اگر تخم مرغ زیر آب رفت و افقی ماند، تازه است، اگر زیر آب رفت، اما عمودی ایستاد، کمی کهنه است و اگر شناور ماند خراب است و باید آن را دور بریزید.

قارچ‌ را با دستمال مرطوب یا برس نرم تمیز کنید تا طعمش را از دست ندهد

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

هرگز قارچ را زیر شیر آب نگیرید. بسیاری از افراد معتقدند با این روش طعم قارچ از بین می‌رود.

یا کمی سرکه چربی چسبیده به ماهیتابه و قابلمه را پاک کنید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

کمی سرکه را با آب ترکیب کنید و داخل تابه بریزید تا جوش بیاید. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود و سپس با اسفنج و مایع به راحتی آن را بشویید.

هر پنیری را در عرض چند ثانیه روی همبرگر آب کنید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

یک تکه پنیر روی گوشت پخته و سرخ شده بگذارید و کمی آب داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید تا بخار در عرض چند ثانیه پنیر را ذوب کند.

قبل از اینکه پیاز را خرد کنید،کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

واکنش بین پیاز و لیمو، باعث می‌شود دیگر چشم‌های شما نسوزد.

منبع: برترینها

 

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv