طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۸۱۰۹
تاریخ انتشار: 2019 March 10    -    ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
پای کاستارد جز اون دسته پای‌هایی به حساب میاد که با یاد گرفتنش انگار که چند تا مدل پای رو یاد گرفتین، چون این پای به خاطر فیلینگ کاستاردی که داره یه پایه‌ی عالی برای انواع تاپینگ به حساب میاد و شما میتونین این پای رو با طیف گسترده‌ای از میوه ها، انواع دانه‌های روغنی، شکلات و … سرو کنین و از مزه‌های متنوعشون لذت ببرین که یکی هم از یکی دیگه خوشمزه ترن.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!به گزارش «تابناک با تو»؛ پای کاستارد جز اون دسته پای‌هایی به حساب میاد که با یاد گرفتنش انگار که چند تا مدل پای رو یاد گرفتین، چون این پای به خاطر فیلینگ کاستاردی که داره یه پایه‌ی عالی برای انواع تاپینگ به حساب میاد و شما میتونین این پای رو با طیف گسترده‌ای از میوه ها، انواع دانه‌های روغنی، شکلات و … سرو کنین و از مزه‌های متنوعشون لذت ببرین که یکی هم از یکی دیگه خوشمزه ترن.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

در این مطلب طرز تهیه این پای خوشمزه و آسون کاستارد رو براتون میذارم تا درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه پای کاستارد

تخم مرغ: ۳ عدد
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر عسلی غلیظ: ۱ پیمانه
پودر وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه صبحانه: ۱ پیمانه
پودر جوز هندی: نوک قاشق چایخوری
خمیر پای: به مقدار لازم

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

مراحل تهیه پای کاستارد

۱. برای تهیه این پای آسون و خوشمزه کافیه تا تخم مرغ‌ها و پودر وانیل رو داخل یه کاسه بزرگ بریزین.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

۲. حالا تخم مرغ هارو با یه همزن برقی بزنین تا کرمی و لطیف بشن.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

۳. بعد شیر عسلی، خامه، نمک و جوز هندی رو اضافه کنین و مواد رو با هم زن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین. شیر غلیظ شده شیرین که به شیر عسلی هم معروفه به صورت کنسروی در سوپرمارکت‌ها موجوده، اما در صورتی که به شیر غلیظ شده دسترسی نداشتین به جاش میتونین از ۳/۴ پیمانه خامه صبحانه، ۱/۲ پیمانه شکر و ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید که خوب با هم مخلوطشون کردین استفاده کنین.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

۴. حالا مایه فیلینگ پای رو داخل خمیر‌هایی که از قبل توی ظزف‌های مخصوص پای پهن کردین بریزین طوری که حدود ۵ میلیمتر ازشون خالی بمونه تا مایه پای بعد پف کردن سر ریز نشه.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

۵. قالب هارو داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برای نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه بمونه تا بپزن در طول این مدت پای هارو چک کنین در صورتی که مواد فیلینگ خودش رو گرفته و پخته بود پای آماده است.

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

۶. بعد سرد شدن پایتون رو با هر چیزی که دوست دارین تزیین کرده و سرو کنین … نوش جان

طرز تهیه پای کاستارد؛ یکی از یکی خوشمزه تر!

منبع: دونفره

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv