راز و رمزهای پخت آبگوشت خوشمزه
کد خبر: ۱۳۷۱۳۷
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: 2019 February 22    -    ۰۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵

آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که با ترکیب مواد مختلف تهیه می‌شود، اما شناخته شده‌ترین نوع آن با گوشت همراه با چربی، نخود، پیاز و سیب زمینی تهیه می‌شود. برای لذیذ شدن این خوراک در ادامه پیشنهاد‌هایی را آورده‌ایم. بهتر است برای آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید.

راز و رمزهای پخت آبگوشت خوشمزه

برای بهتر کردن مزه آبگوشت، بهتر است کمی دنبه و دنبالچه گوسفند به آن اضافه کنید. موقع خرد کردن گوشت و استخوان‎های گوسفند، مراقب باشید خرده استخوان به گوشت نچسبد، چون اگر در آب یا گوشت کوبیده خرده استخوان باشد، مزه آبگوشت را خراب می‌کند. کف گوشت را برای زلال شدن آب گوشت جدا کنید. نمک گوشت را نباید از اول به آن اضافه کنید.

کمی نمک برای مزه‌دار شدن آن مناسب است. اضافه کردن نمک در ابتدا، گوشت را تیره و دیرپز می‌کند. آبگوشت را با حرارت کم و به‌مدت طولانی بپزید تا خوشمزه‌تر شود. اگر می‌توانید آبگوشت را در دیگ سنگی (دیزی) بپزید، در این صورت به دلیل حرارت یکنواخت دیگ خوشمزه‌تر می‌شود. می‌توانید سیب‎زمینی را به‎صورت خام پوست بگیرید و به آبگوشت اضافه کنید.

منبع: روزنامه خراسان

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرزانه
|
Romania
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
11
همه طعمهای آبگوشت را دوست دارم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
6
راز و رمزی نداره

5 کیلو گوشت قرمز کیلوییی 180 تومن

1 کیلو سیب زمینی

3 عدد پیاز متوسط

نمک، زرد چوبه، فلفل، ادویه کاری هر کدام 2 قاشق مربا خوری

آلوچه 10 عدد

لیمو عمانی 4 عدد
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
5 کیلو گوشت؟
خراسانی
| |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
برای چند نفذ است؟
ناشناس
| |
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
شما غذا خوردن آمریکایی ها رو ندید که یک نفر در روز در آمریکا حداقل 1 کیلیو گوشت مصرف میکنه

اونوقت ما در اایران 100 گرم گوشت رو برای 10 نفر استفاده میکنیم
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
7
5
كدام قسمت از ايران توي ابگوشت الوچه ميريزه ؟؟؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
ما در سبزوار خراسان میریزیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
5
برای خوشمزه شدنش اول گوشت و دنبه را تو روغن دنبه تفت بدهید و نخود و لوبیا را از قبل بخیسونید و بگذارید کنار آتش تا با حرارت آن آماده شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
4
بهترین گوشت برای ابگوشت.گردن گوسفنده با مقداری دمبه همراه مقدار لازم نخود ولوبیلی سفید.را در ظرف مسی در دار همراه یک پیاز درسته و برای هر نفر یک لیوان ونصف اب با شعله زیاد تا جوش بیاد کف انرا جمع کنید در ظرف را بگذارید وشعله را بسیار کم کنید تا بمدت 4 تا 5 ساعت بعد ادویه بریزید وترجیحا سیب زمینی با پوست و نمک اضافه کنید .اگر دوست داشتید گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.یک ساعت بعد ابگوشت اماده است میل کنید.
رویا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
8
وقتی بچه بودم یه فیلم از دهه 40 نشون میداد- که چند تا مرد خیلی فقیر با هم تو یه خونه زندگی میکردن و یه دختر کوری رو کمک کردن تا بیناییش رو بدست بیاره- اینا اونقدر فقیر بودن که مجبور بودن هر روز غذا آبگوشت بخورن چون ارزونترین غذا بود- اونموقع ها کسی باورش نمیشد وقتی اسم آبگوشت میاد دهن آدم آب بیوفته و یه غذای تجملی حساب بشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار