طرز تهیه‌ی تارت لیمویی
کد خبر: ۱۳۵۳۵۹
تاریخ انتشار: 2019 February 04    -    ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. امروز برای شما روش تهیه‌ی یکی از انواع تارت‌ها با طعم لیمو را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این تارت خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی تارت لیمویی

اختصاصی تابناک باتو؛ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. امروز برای شما روش تهیه‌ی یکی از انواع تارت‌ها با طعم لیمو را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این تارت خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی تارت لیمویی

مواد لازم:

آرد: 250 گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
کره: 125 گرم
نشاسته: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
سفیده‌ی تخم مرغ: سه عدد

طرز تهیه:

آرد، شکر، کره و نمک را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده و در پایان، ورز می‌دهیم.

وقتی کاملا یکدست شد، به آن آب سرد اضافه کرده و خمیر می‌کنیم تا کاملا یکدست شود.

خمیر را در کناری قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

خمیر را در ظرف مخصوص پخت تارت، پهن کرده و چند سوراخ روی آن ایجاد می‌کنیم. سپس آن را داخل فر قرار می‌دهیم تا آماده شود.

در ظرفی، آب لیمو و شکر را ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی شکر آب شد، آب را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر می‌داریم.

سفیده‌های تخم مرغ را به همراه نشاسته در ظرفی ریخته و با هم زن خوب هم می‌زنیم. سپس آن را به مخلوط آب لیمو اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

پایه‌ی تارت را از فر خارج کرده و خامه‌ی آماده شده را روی آن ریخته و بار دیگر داخل فر قرار می‌دهیم تا خامه‌ی تارت، خود را بگیرد.

تارت را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار