طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست
کد خبر: ۱۳۴۶۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 January 27    -    ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
تخم مرغ پوچد شده یا آبپز شده بدون پوست یکی از سالم ترین و در عین حال خوشمزه ترین روش های پخت تخم مرغ به حساب میاد. در این روش تخم مرغی با سفیده کاملا سفت شده و زرده ای که هنوز شله بدست میاد بدون اینکه از ذره ای روغن استفاده شده باشه.

طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوستتخم مرغ پوچد شده یا آبپز شده بدون پوست یکی از سالم ترین و در عین حال خوشمزه ترین روش های پخت تخم مرغ به حساب میاد. در این روش تخم مرغی با سفیده کاملا سفت شده و زرده ای که هنوز شله بدست میاد بدون اینکه از ذره ای روغن استفاده شده باشه.

منظور همون تخم مرغ نیمرو هستش یا اینکه تخم مرغ هنوز پوست داشته باشه و مجبور باشین تخم مرغ رو بعد پوست کندن و به روش عسلی بخورین. در این مطلب فوت فن پخت این نوع تخم مرغ رو براتون میذارم تا بتونین یه تخم مرغ پوچد شده خوشگل و عالی داشته باشین.

طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ پوچد شده

تخم مرغ
سرکه (یک قاشق غذاخوری به ازای هر چهار لیوان آب)
آب

طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست

1. در ابتدا کافیه تا مقداری آب داخل قابلمه بریزین و بذارین تا به جوش بیاد. ارتفاع آب باید بین ۸ الی ۱۰ سانت باشه تا در نهایت تخم مرغ پوچد شده خوش فرم تری داشته باشین.

2. وقتی آب جوش اومد سرکه رو داخلش بریزین و زیر گاز رو هم کم کنین تا آب از قل قل کردن بیوفته. سرکه کمک میکنه تا تخم مرغ وقتی داخل آب شکسته میشه شکلش رو بهتر حفظ کنه و این مقدار سرکه داخل این حجم آب اصلا طعمی به آب نمیده.

3. حالا تخم مرغ هارو داخل یه صافی با سوراخای خیلی ریز مثل الک بشکنین و اجازه بدین تا قسمتی از سفیده که حالت آبکی تری داره ازش جدا بشه. این قسمت های سفیده چون خیلی آبکی هستنو مثل بقیه قسمت های سفیده دور زرده منسجم نموندن اگه داخل آب داغ برن پخش میشن و شکل خوبی به پوچد اگ نمیدن.

4. این مقدار سفیده ای که داخل کاسه ریخته همون قسمت شلو آبکی سفیده است.

5. حالا تخم مرغ رو خیلی آروم داخل یه کاسه کوچیک بریزین. این کاسه بهتون کمک میکنه تا بتونین خیلی آرومو راحت تخم مرغ رو به آب اضافه کنین.

6. حالا تخم مرغ رو از داخل کاسه خیلی آروم داخل آب بفرستین. دقت کنین که آب نباید در حال قل زدن باشه.

7. اجازه بدین تا تخم مرغ حدود ۳ دقیقه داخل آب باشه تا سفیده خودش رو بگیره ولی زرده کاملا شل باشه.

8. حالا تخم مرغو بیرون بیارین و رو یه دستمال بذارین تا آب اضافیش بره.

9. بعد باید فوری تخم مرغ رو سرو کنین در صورتی که دوست داشتین تخم مرغ رو دیرتر نوش جون کنین حتما داخل آب یخ بذارینش تا روند پختش متوقف بشه و بعد هر وقت دوست داشتین سروش کنین.

وب سایت دونفره

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
0
0
چه کاریه که آدم خودشو اینقدرعذاب بده برای یک تخم مرغ آب پز!
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار