اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما آموزش پخت یک شیرینی مقوی و خوشمزه را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیهی تهیهی بیسکویت عسلی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین: سه قاشق چایخوری
پودر قند: 200 گرم
عسل: 200 گرم
تخم مرغ: 8 عدد
آرد: 600 گرم
طرز تهیه:
پودر قند، تخم مرغ، دارچین، وانیل و عسل را در ظرفی ریخته و با همزن، خوب مخلوط میکنیم.
آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه میکنیم. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیری لطیف به دست آید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت بیست دقیقه در کناری قرار میدهیم.
خمیر را به شکل یک استوانه درآورده و داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
وقتی خمیر سفت شد، دایرههایی از آن جدا کرده و داخل سینی چرب شده، قرار میدهیم.
سینی را در فر با حرارت متوسط به مدت پانزده دقیقه قرار میدهیم تا رنگ بیسکویتها طلایی شود.
بیسکویتهای ما، آمادهاند.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume