طرز تهیه‌ی بیسکویت عسلی
کد خبر: ۱۳۴۳۸۵
تاریخ انتشار: 2019 January 28    -    ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
امروز برای شما آموزش پخت یک شیرینی مقوی و خوشمزه را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه‌ی تهیه‌ی بیسکویت عسلی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی بیسکویت عسلی

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما آموزش پخت یک شیرینی مقوی و خوشمزه را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه‌ی تهیه‌ی بیسکویت عسلی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی بیسکویت عسل و پرتقال

مواد لازم:

وانیل: یک قاشق چایخوری

پودر دارچین: سه قاشق چایخوری

پودر قند: 200 گرم

عسل: 200 گرم

تخم مرغ: 8 عدد

آرد: 600 گرم

طرز تهیه:

پودر قند، تخم مرغ، دارچین، وانیل و عسل را در ظرفی ریخته و با هم‌زن، خوب مخلوط می‌کنیم.
آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه می‌کنیم. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیری لطیف به دست آید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت بیست دقیقه در کناری قرار می‌دهیم.
خمیر را به شکل یک استوانه درآورده و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود.
وقتی خمیر سفت شد، دایره‌هایی از آن جدا کرده و داخل سینی چرب شده، قرار می‌دهیم.
سینی را در فر با حرارت متوسط به مدت پانزده دقیقه قرار می‌دهیم تا رنگ بیسکویت‌ها طلایی شود.
بیسکویت‌های ما، آماده‌اند.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: yumyume

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار