برگر ماهی، ساده و لذیذ
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۳۲۵۲
تاریخ انتشار: 2019 January 14    -    ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک برگر ساده و مقوی را به شما آموزش دهیم. فیش برگر یا برگر ماهی، یک برگر خوشمزه و مغذی است که امروز برای شما روش تهیه‌ی آن را قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.

برگر ماهی، ساده و لذیذاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک برگر ساده و مقوی را به شما آموزش دهیم. فیش برگر یا برگر ماهی، یک برگر خوشمزه و مغذی است که امروز برای شما روش تهیه‌ی آن را قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.

برگر ماهی، ساده و لذیذ

مواد لازم:

ماهی: 250 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

شوید تازه: به میزان دلخواه

پیاز حلقه حلقه شده: یک عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

آب لیمو ترش: به میزان دلخواه

نان تست یا نان همبرگر: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی این برگر بهتر است از ماهی‌هایی که تیغ و استخوان کمتری دارند، استفاده شود.

گوشت ماهی را پس از پاک کردن، داخل مخلوط کن ریخته، نمک، فلفل، شوید تازه و آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند، به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک از مواد را برداشته و در دست به شکل برگر، آن را پهن می‌کنیم.

دو طرف برگر ماهی را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را داخل سینی فر قرار می‌دهیم.

سینی را به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم تا برگرها طلایی رنگ شوند.

برگر ماهی ما آماده است. آن را روی نان قرار داده و برش‌های پیاز را روی برگر می‌چینیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv