رب‌های گوجه فرنگی آلوده به خطرناک‌ترین بیماری‌ها
کد خبر: ۱۳۲۷۱۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2019 January 08    -    ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰

رب گوجه فرنگی به دلیل نگهداری در قوطی عامل اصلی بروز بیماری‌های ذهنی و اختلالاتی، چون آلزایمر به شمار می‌رود.

رب‌های گوجه فرنگی آلوده به خطرناک‌ترین بیماری‌ها

رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذا‌های ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.

به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره‌ای ارزش غذایی ندارد.

به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.

در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده‌ای، چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می‌کنند که خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می‌کند.

مصرف طولانی مدت این رب منجر به برو سرطان کبد می‌شود.

رکنا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
1
15
تا وقتی ارزون بود مضر نبود، حالا که گرون شده مضر شد! یعنی الان مسئولین به فکر سلامت مردم هستند، رب، گوشت قرمز، مرغ، ماهی، برنج و .... همه مضر هستند و گرانی به نفع مردم شده چون نمیخورن سالم می مونن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
0
0
پس چرا اجازه تولید از سوی مسئولین خیلی محترم داده می شود؟
دکتر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
0
1
ایتلردیامین یا اتیلن دی آمین؟!!
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار