سیب زمینی در آشپزخانه گاهی جوانه میزند یا سبز میشود. ترفندهایی برای ماندگاری سیب زمینی در آشپزخانه وجود دارد که در صورت رعایت آنها میتوانید مدت زمان بیشتری ماندگاری سیب زمینی را تضمین کنید. شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد ولی کار بسیار بزرگی است و نکات ریزی را باید رعایت کنید.
برخی مواد غذایی را میتوان کنار هم نگه داشت و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیشود ولی نمیتوان تمام اقلام غذایی را با هم و یک جا کنار هم نگهداری کرد و بهتر است برای ماندگاری بیشتر، هر کدام را به صورت جداگانه نگهداری کنیم.
یکی از نکاتی باید رعایت کنید جدا نگه داشتن پیاز و سیب زمینی است. پیاز و سیب زمینی را باید در محلی خنک و دور از نور خورشید و ترجیحا داخل کابینتی که تاریک باشد، نگهداری کرد ولی باید این نکته را به یاد داشته باشید که کنار هم نگه داشتن پیاز و سیب زمینی میتواند مشکلات زیادی را به وجود آورد.
پیازی که در آشپزخانه نگهداری میکنید گاز اتیلن تولید میکند، گاز اتیلن باعث جوانه زدن سیب زمینی میشود و کیفیت سیب زمینی شما را از بین میبرد مگر این که قصد کاشت سیب زمینی را داشته باشید که در این صورت برای افزایش سرعت جوانه زدن سیب زمینی میتوانید سیب زمینی و پیاز را در یک سبد نگهداری کنید. ولی اگر میخواهید جلوی جوانه زدن سیب زمینی را بگیرید و مدت زیادی آن را در کابینت نگه دارید، باید سیب زمینی و پیاز را در دو سبد مجزا بگذارید.
روش دوم استفاده از سیب درختی است. برای پیشگیری از جوانه زدن سیبزمینی، درون کیسه آنها، یک سیب درختی قرار دهید.
خراسان نیوز
قدیم میرفتیم یه کیسه سیب زمینی میخریدیم بخشی از اون خراب میشد
الان یکی دو کیلو میخریم پیش از این که خراب بشه مصرف شده