موس پرتقالی، دسر فصل
کد خبر: ۱۳۱۸۶۰
تاریخ انتشار: 2019 January 01    -    ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه آشنا کنیم. موس پرتقالی، دسری مناسب فصل بوده که مراحل تهیه‌ی آن بسیار ساده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این موس خوشمزه، با ما همراه باشید.

موس پرتقالی، دسر فصلاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه آشنا کنیم. موس پرتقالی، دسری مناسب فصل بوده که مراحل تهیه‌ی آن بسیار ساده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این موس خوشمزه، با ما همراه باشید.

موس پرتقالی، دسر فصل

مواد لازم:

آب پرتقال: یک و یک چهارم پیمانه

پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

خامه‌: یک و نیم پیمانه

وانیل: یک قاشق چایخوری

رنده‌ی پوست پرتقال: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یک چهارم پیمانه آب پرتقال را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و داخل مایکروفر یا روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا ژلاتین کاملا در آب پرتقال حل شود. مخلوط به دست آمده را ده دقیقه کناری قرار می‌دهیم تا خنک شود.
خامه و پودر قند را با هم زن می‌زنیم تا کمی پف کند. بقیه‌ی آب پرتقال را به همراه وانیل و رنده‌ی پوست پرتقال به خامه اضافه می‌کنیم و مواد را خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.
مخلوط ژلاتین را به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.
موس پرتقالی آماده شده را در ظرف‌های مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم.پیش از سرو موس پرتقالی، روی آن را با تکه‌های کوچک پرتقال یا رنده‌ی پوست پرتقال، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع:sayidaty

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار