«اختصاصی تابناک باتو» سمبوسه یک نوع خوراکی است که از خمیر پهن شده درست میشود که میان خمیر را با گوشت، پیاز و ادویا پر کرده و در روغن برشته میکنند. در این گزارش با طرز تهیه سمبوسه گوشت و خمیر آن با ما همراه باشید. مدت زمان تهیه آن ۳۵ دقیقه و برای شش نفر است.
*مواد مورد نیاز برای آماده کردن خمیر؛
آرد: سه پیمانه
روغن نباتی: دو قاشق بزرگ
آب: یک پیمانه یا بیشتر به مقدار نیاز خمیر
*مواد موردنیاز برای تهیه داخل سمبوسه؛
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز خلالی شده: یک عدد
نمک: به مقدار دلخواه
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
روغن: دو قاشق بزرگ
طرز تهیه:
۱. برای تهیه مواد داخل سمبوسه: در یک ظرف روغن را گرم میکنیم و پیازها را تفت میدهیم تا نرم و سبک شود.
۲. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه میکنیم تا بپزد و خامی آن برود.
۳. نمک، دارچین و ادویه کاری را به گوشت اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
۴. برای تهیه خمیر: در یک ظرف آرد را با روغن و نمک مخلوط کنید.
۵. آب را کم کم به آرد اضافه کنید تا یک خمیر منسجم و غیر چسبنده تهیه شود.
۶. خمیر را روی یک سطح سفت که آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
۷. خمیر را با قالب به دایوههای مساوی برش بزنید.
۸. وسط هر برش خمیر نصف قاشق گوشت چرخ کرده بریزید.
۹. خمیر را به شکل هلالی تا کنید و برای زیبایی بیشتر حاشیه و اطراف آن را به داخل خم کنید.
۱۰. در مرحله آخر هم سمبوسهها را درون روغن داغ سرخ کنید تا پخته شده و رنگ آن طلایی شود.