طرز تهیه آش شله قلمکار
کد خبر: ۱۲۸۸
تاریخ انتشار: 2015 May 30    -    ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناجه رو پاک کنید و بشورید و خرد کنید. لازم نیست خیلی ریز خورد بشه. برای آش شله قلمکار بهتره از مقداری سبزی معطر (نعنا، ترخون، ریحون ) هم استفاده کنید. الان هم که فصل اسفناج نیست به جاش از برگ چغندر استفاده کنید.
مواد لازم برای ۶ الی ۸ نفر

گوشت سر دست گوسفند ( بدون استخوان ) ۵۰۰ گرم
سبزی آش پاک کرده ۷۵۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی و قرمز مجموعاً ۱۴۰ گرم
عدس ۱۴۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
بلغور گندم ۱۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
نعنا خشک مقداری
روغن جهت سرخ کردن
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای ۶ الی ۸ نفر:
گوشت سر دست گوسفند ( بدون استخوان ) ۵۰۰ گرم
سبزی آش پاک کرده ۷۵۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی و قرمز مجموعاً ۱۴۰ گرم
عدس ۱۴۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
بلغور گندم ۱۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
نعنا خشک مقداری
روغن جهت سرخ کردن
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

حبوبات رو از شب قبل خیس کنید و چند بار در طول این مدت آبشون رو عوض کنید.
سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناجه رو پاک کنید و بشورید و خرد کنید. لازم نیست خیلی ریز خورد بشه. برای آش شله قلمکار بهتره از مقداری سبزی معطر ( نعنا، ترخون، ریحون ) هم استفاده کنید. الان هم که فصل اسفناج نیست به جاش از برگ چغندر استفاده کنید.

خرد کردن سبزی

نخود و لوبیاها رو در قابلمه بریزید و با مقداری آب بگذارید بپزند.

نخود و لوبیاها

در قابلمه ای دیگه، یک عدد پیاز نگینی شده رو در مقدار ی روغن تفت بدید تا سرخ بشه.

سرخ کردن پیاز

گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.

تفت دادن گوشت

ادویه، زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید.

اضافه کردن ادویه ها

مقداری آب روی گوشت بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزه.

اضافه کردن آب

وقتی نخود و لوبیاها نیم پز شدند، عدس و برنج و بلغور رو اضافه کنید و بگذارید بپزند.

عدس و برنج

گوشت که پخته شد ، اگه استخون داشت جداش کنید و گوشت رو ریش ریش کنید.

ریش ریش کردن گوشت

گوشت ریش شده رو با آبش به حبوبات اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

اضافه کردن گوشت

اضافه کردن آب گوشت

نمک آش رو اضافه کنید.
مدام هم بزنید و هر از گاهی با گوشت کوب مواد رو بکوبید و هم بزنید تا آش کشدار بشه.

کوبیدن مواد

سبزی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه.

اضافه کردن سبزی

سبزی باید نرم بشه و رنگش تغییر کنه.

آش آماده

دو عدد پیاز باقیمونده رو نگینی یا خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی بشن.
نعنا خشک رو هم در مقداری روغن تفت بدید. مراقب باشید نسوزه.
وقتی آش خوب جا افتاد در ظرف بکشید و روش رو با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.

آشپزباشی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار