طرز پخت نان خوشمزه هندی
کد خبر: ۱۲۸۰۷۸
تاریخ انتشار: 2018 November 23    -    ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
در این دستور پخت یاد می‌گیریم که چگونه نان هندی بپزیم. نگران نباشید برای پخت نان هندی خوشمزه نیازی به تنور نداریم. با ما همراه باشید.

طرز پخت نان خوشمزه هندیدر این دستور پخت یاد می‌گیریم که چگونه نان هندی بپزیم. نگران نباشید برای پخت نان هندی خوشمزه نیازی به تنور نداریم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز:

آب گرم: ¾ پیمانه
مخمر خشک فعال: ۱ قاشق چای خوری
شکر: ۳ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
ماست: ۳ قاشق غذا خوری
آرد: ۲ و ¼ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چای خوری
کره برای چرب کردن نان

ابزار مورد نیاز:

تابه
هم زن
چنگال
قاشق چوبی
حوله و پلاستیک
ظرف هم زن

طرز پخت نان خوشمزه هندی

طرز تهیه نان هندی

۱. ابتدا می‌خواهیم با مایه خمیر شروع کنیم. آب را تا ۱۰۰ الی ۱۱۵ درجه فارنهایت (۳۷ تا ۴۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس ۱ قاشق چای خوری شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت مایه خمیر را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. اجازه دهید مخمر به مدت ۱۰ دقیقه در آب بماند تا کمی پف کند. اگر پف نکرد باید از نو شروع کنید، چون یا مخمر کهنه بوده یا آب به اندازه کافی گرم نبوده تا مخمر را فعال کند.

۲. اکنون مخلوط مخمر را داخل ظرف بزرگی بریزید و باقیمانده شکر، روغن و ماست را به آن اضافه کنید و با هم زن هم بزنید.

۳. یک پیمانه آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود. هم زن را کنار بگذارید و با قاشق چوبی ادامه دهید.

۴. یک پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. کمی آرد روی سطحی که می‌خواهید خمیر را درست کنید بریزید و به مدت ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس آن را داخل ظرفی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پلاستیک و حوله بپوشانید. آن را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.

۵. خمیر را برداشته و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید.

۶. یک عدد تابه نچسب یا چدنی را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. سپس خمیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل آن تابه قرار دهید. روی خمیر حبابی شکل می‌شود. خمیر را برگردانید و ۱ الی ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی روی هر دو طرف کمی متمایل به رنگ قهوه‌ای شد نان را از تابه بردارید.

۷. هر دو طرف نان‌ها را با کره کمی چرب کنید. حتی می‌توانید روی آن را با کمی جعفری و گشنیز چرب کنید.

بدونیم

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار