نجات ۲۷ فرد گرفتار در ارتفاعات توچال
کد خبر: ۱۲۷۵۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 November 16    -    ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۲

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از نجات ۲۷ فرد گرفتار در ارتفاعات توچال خبر داد.

سید جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار از نجات ۲۷ فرد گرفتار در ارتفاعات توچال خبر داد و افزود: این حادثه عصر جمعه در ارتفاعات کابین ایستگاه های ۵ و ۷ توچال به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد، که به سرعت نیروهای امداد کوهستان آتش نشانی تهران به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: به دلیل برف و کولاک شدید در ارتفاعات توچال این ۲۷ نفر شامل ۲۴ مرد و ۳ زن در مکانی بالاتر از ایستگاه ۵ گرفتار شده بودند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اضافه کرد: این افراد دچار افت فشار و ضعف جسمانی شده بودند، اما خوشبختانه مورد مصدومیت در بین آن ها مشاهده نشد و نیروهای امداد کوهستان آتش نشانی تهران به سرعت اقدام به نجات این افراد کرده و آن ها را به ایستگاه ۵ و از آن جا به پایین انتقال دادند.

مهر

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Thailand
|
۰۵:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
0
0
کوه پیمایان و کوهنوردان آکاه باشند!

هر کسی که به کوهستان ناآشنایی یا به مسیر ناآشنای کوهستانی قدم می گذارد بدون اینکه بداند، خطرهای متعدد جانی را برای خود و همراهان بجان می خرد.

خطرات خدای نکرده:

- سرما زدگی
- سقوط از ارتفاع
- سقوط سنگهای کوچک و بزرگ بر روی افراد
- سقوط بهمن
- محاسبه اشتباه و خوردن به تاریکی شب
- در رفتگی یا صدمه به پا یا سایر اعضا و ناتوانی در برگشت
- گم شدن در ارتفاعات و ناچارا دست بخطر زدن
- مار گزیدگی
- مواجهه با حیوانات وحشی
- کمبود دسترسی به اکسیژن بویژه برای افراد دچار نقصان در اکسیژن رسانی
- وجود گازهای مسئله آفرین همچون گوگرد توأم با رقیق بودن هوا و کمبود اکسیژن
- ایجاد حساسیت و حملات شدید اسم
- وجود گیاهان مختلف، گرده افشانی و حساسیت فصلی
- عدم دسترسی بموقع به خدمات پزشکی و اورژانس
- و هزار و یک پیشامد غیره منتظره و غیر قابل پیش بینی

به عبارت دیکر خطرهای متعدد و چه بسا متنوع تر از آنچه که فکر می کنید در کمین کوهنوردان و همراهان است.

در کوهستان هرگز وارد مسیر های ناشناخته، غیر معمول، خلوت، متروک و ابداعی خود و یا افراد غیر بومی نشوید که احتمال درماندن و صدمه خوردن، سقوط کردن و حتی منزلگاه ابدی شدن در آن کم نیست.

این را بدانید و همواره بخاطر داشته باشید برعکس انتظار و توقع، خطر پائین رفتن یا برگشتِ راه رفته از سخره ها و سنگها، دو برابر خطرناکتر از صعود از آنهاست بنحویکه باور نمی کنید که شما همچین مسیری را بالا آمده باشید بنابر این اگر شما از سخره ها و سنگهای خطرناک تلاش می کنید خود را به ارتفاعات برسانید و از همان مسیر قصد برگشت دارید، پیش از اقدام بدانید مسیر برگشتان دو برابر خطرناکتر از قبل خواهد بود.

پس اگر مسیر صعودتان خیلی خطرناک است، مسیر برگشت تان از همان مسیر وامصیبتاست و از مسیری دیگر و ناشناخته نیز ممکن است در طول مسیر بدتر از اولی باشد باشد!
لذا شایسته است از صعود در مسیرهای خطرناک جدا اجتناب کنید تا جان مبارک را بخطر نینداخته و خاطر عزیزان را پریشان نکنید یا یک عمر غصه و سوز دل بر آنان تحمیل نکنید.

بیشتر افرادی که به کوهستان می روند قاعدتا یک سری ملاحظات را در نظر می گیرند اما ملاحظات شان برای موارد پیش بینی نشده و یا ناشناخته کافی نیست و گاه و بیگاه آن میشود که یکی از موارد، سبب ساز این خبر یا اخبار فاجعه بار شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار