دستور پخت دلمه به؛ مقوی و پر انرژی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۵۹۹۷
تاریخ انتشار: 2018 November 01    -    ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
به سرشار از ویتامین‌های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند و مقوی قلب، معده و اعصاب است در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه دلمه به رو آموزش بدیم.

دستور پخت دلمه به؛ مقوی و پر انرژیبه سرشار از ویتامین‌های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند و مقوی قلب، معده و اعصاب است در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه دلمه به رو آموزش بدیم.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳ عدد به
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۶ قاشق سوپ خوری لپه‎
  • ۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه ‌فرنگی
  • ۲ قاشق سوپ خوری پیاز خردشده
  • ۶ عدد آلو خیس خورده
  • به مقدار لازم زرشک و کشمش
  • به مقدار لازم گردو خردشده
  • به مقدار لازم پودر دارچین
  • به مقدار لازم جعفری خردشده
  • به مقدار لازم سرکه و شکر
  • به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

نکته: مقدار مواد برای 3 نفر کافی میباشد.

دستور پخت دلمه به؛ مقوی و پر انرژی

طرز تهیه:

1. برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید و بعد از ۳۰ دقیقه آبکش کنید. لپه ها را به مدت ۲ ساعت بپزید و بعد داخل سبدی بریزید.

2. یکی از پیازها را داخل روغن داغ شده تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بریزید و تفت دهید، سپس یک قاشق سوپ خوری رب اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. در این مرحله لپه و برنج را به گوشت اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

4. سر بِه ها را با دقت جدا كرده و با یک قاشق چای خوری داخل آنها را به آرامی خالي كنيد؛ طوري كه بِه ها سوراخ نشوند. حالا باید داخل بِه ها را با مخلوط حاصل پر کنید و سپس سر بِه ها را بگذارید.

5. پیاز باقیمانده را داخل مقداری روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود، سپس زردچوبه و بقیه رب را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین هم بریزید. آلوهای خیس خورده و گوشت های بِه را هم اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس ملس شود. حدود ۳-۲ لیوان آب اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس بِه ها را داخل آن قرار دهید؛ طوری که نصف بِه ها داخل سس باشد. درِ تابه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بِه ها بپزند.

6. بِه ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را بامقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

سرآشپز پاپیون

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv