خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟
کد خبر: ۱۲۵۴۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2018 October 28    -    ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

 

خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

خواص کدو تنبل:

کدو تنبل از سرطان جلوگیری می‌کند.
کدو تنبل برای سلامت چشم‌ها مفید می‌باشد.
کدو تنبل برای تقویت ریه‌ها و سیستم ایمنی بدن مفید می‌باشد.
کدو تنبل تقویت کننده قلب می‌باشد.
کدو تنبل از پوست شما محافظت می‌کند.
کدوتنبل خلق و خو را بهبود می‌بخشد.
کدو تنبل ضد افسردگی می‌باشد.
کدوتنبل برای کلیه‌ها مفید می‌باشد.

مواد لازم:

گوشت: ۴۰۰ گرم
کدو تنبل: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
آلو بخارا: ۱۰۰ گرم
زعفران: ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع: به مقدار لازم برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
آب: ۲ لیوان
فلفل قرمز: به مقدار لازم
آبغوره: ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

۱- ابتدا کدو‌ها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدو‌ها را با پوست کن پوستش را بکنید.

۲- کدو‌ها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.

۳- یکی از پیاز‌ها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلائی رنگ شود.

۴- کدو‌ها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

۵- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

۶- گوشت تکه شده را داخل پیاز‌ها بریزید و تفت دهید.

۷- بعد از تفت دادن گوشت‌ها، ۲ لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

۸- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

۹- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود.

۱۰- آلو‌ها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلو‌ها را آبکشی کنید.

۱۱- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت ۱ ساعت با حرات ملایم پخته شود.

۱۲- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

۱۳- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

۱۴- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی می‌باشد.

نکات خورشت کدو تنبل:

۱- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.

۲- حتماً زمان پخت کدو باید بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می‌شود.

۳- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

۴- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

۵- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می‌توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.

برترین ها

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زیبا احمدپور از تبریز
|
Canada
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
0
0
یه کدو بیارید با من تنبل میشه کدوتنبل خخخ
عاطی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۹
0
0
من همیشه این خورشت رو درست میکنم، با شکر و آلو قرمز جنگلی که بسیار ترش است. درنهایت مقداری زرشک هم میریزم... همه مهمون‌هام خیلی تعریف میکنن و از مزه ش خوششون میاد...
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار