طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۲۹۵۴
تاریخ انتشار: 2018 October 06    -    ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
وقتی زمان کافی برای درست کردن غذا نداریم، اولین غذای خوشمزه‌ای که ممکن است به ذهنمان بیاید، کباب تابه ای است. چون علاوه بر این که سریع آماده می‌شود، خوشمزه و مقوی هم است. با طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی

طرز پخت کباب تابه ای زعفرانی

طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانیبه گزارش «تابناک با تو»؛ وقتی زمان کافی برای درست کردن غذا نداریم، اولین غذای خوشمزه‌ای که ممکن است به ذهنمان بیاید، کباب تابه ای است. چون علاوه بر این که سریع آماده می‌شود، خوشمزه و مقوی هم است. با طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای :
گوشت چرخ کرده                           ۴۰۰ گرم
پیاز                                            ۱ عدد
گوجه فرنگی                                ۳ عدد
سماق                                       ۱ قاشق غذاخوری
پودر گلپر                                     یک دوم قاشق مرباخوری
زعفران                                       به مقدار لازم
نمک و فلفل                                 به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی :

ابتدا پیاز را داخل یک کاسه رنده کرده و آب آن را کاملا بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم اضافه می کنید. دقت کنید که اضافه کردن گلپر می‌تواند کاملا سلیقه ای باشد. اما پیشنهاد می دهیم که حتما از آن استفاده کنید چون طعم کباب تابه ای لذیذ‌تر می شود.

همه مواد را خوب با هم ورز دهید.

حالا مخلوط گوشت و پیاز را داخل تابه‌ای که کف آن را کمی چرب کردید کاملا پخش کنید. چهار طرف تابه تکه های کوچک کره قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت گاز گذاشته، شعله را ملایم کرده و در آن را ببندید تا گوشت کم‌کم بپزد.

بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه، گوشت تغییر رنگ داده و همزمان که آب می اندازد، کوچکتر می شود.

گوشت را به چهار تکه مساوی تقسیم کرده، مقداری سماق روی تمام سطح آن بپاشید و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.

گوجه ها را از وسط ببرید و دورتادور تابه بچینید. بعد از ۱۰ دقیقه تکه های کباب رو پشت و رو کنید و به طرف دیگر آن هم سماق بزنید.

بعد از اضافه کردن سماق، حدود ۱۰ دقیقه به کباب فرصت دهید تا خوب بپزد و گوجه ها نرم شده و مزه ها به خورد هم روند.

دقت کنید که در تمام طول مدت پخت در تابه را بگذارید تا کباب سفت نشود. کباب تابه ای آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و با برنج کته یا نان میل کنید.

منبع : kalleh

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv