طرز تهیه‌ی سوپ اسفناج و بلغور
کد خبر: ۱۲۲۹۵۱
تاریخ انتشار: 2018 October 02    -    ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
کم کم به فصل سرما نزدیک می‌شویم و سوپ، یکی از پیش غذا یا غذاهای اصلی پرطرفدار در این فصل است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سوپ لذیذ و مقوی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سوپ اسفناج و بلغوراختصاصی تابناک باتو؛ کم کم به فصل سرما نزدیک می‌شویم و سوپ، یکی از پیش غذا یا غذاهای اصلی پرطرفدار در این فصل است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سوپ لذیذ و مقوی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سوپ اسفناج و بلغور

مواد لازم:

اسفناج: یک کیلوگرم

آب مرغ یا گوشت: شش پیمانه

روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری

پیاز خلالی خرد شده: سه عدد متوسط

نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای توپک‌های بلغور:

بلغور نرم، شسته شده و خیس خورده: دو پیمانه

سیر رنده شده: دو حبه

سفیده‌ی تخم مرغ: یک عدد

ادویه: دو قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه‌ی توپک‌های بلغور، بلغور را به همراه سیر، سفیده‌ی تخم مرغ، نمک و ادویه، در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. سپس گلوله‌های کوچکی از مواد آماده شده، درست کرده و در کناری قرار می‌دهیم.
روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‎دهیم. پیاز را اضافه کرده و آن را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. آب مرغ یا گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به نقطه‌ی جوش برسد.
حرارت را کم می‌کنیم و در این مرحله، توپک‌های بلغور را به سوپ اضافه می‌کنیم.
نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و پس از گذشت پنج دقیقه، اسفناج شسته و خرد شده را به سوپ اضافه می‌کنیم.
وقتی سوپ جا افتاد، آن را در ظرفی مناسب ریخته و سرو می‌کنیم.

تهیه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: yumyume

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار