آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
کد خبر: ۱۲۲۵۸۲
تاریخ انتشار: 2018 October 01    -    ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
مکزیکی‌ها یکی از پر تنوع‌ترین آشپزخانه‌های جهان را دارند. اگر خواهان تجربه لذت گزینه‌های آشپزی ملل هستید، با گزارش آشپزی امروز همراه باشید. آموزش پایِ مکزیکی که در ۳۵ دقیقه و برای پنج نفر تهیه می‌شود.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

«اختصاصی تابناک باتو» مکزیکی‌ها یکی از پر تنوع‌ترین آشپزخانه‌های جهان را دارند. اگر خواهان تجربه لذت گزینه‌های آشپزی ملل هستید، با گزارش آشپزی امروز همراه باشید. آموزش پایِ مکزیکی که در ۳۵ دقیقه و برای پنج نفر تهیه می‌شود.

«مواد لازم»:

پیاز قرمز یک عدد

کنسرو ذرت یک پیمانه

یک پیمانه برگه جعفری (جدا شده از ساقه)

دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

یک عدد کدو بزرگ

سیر دو حبه

روغن یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ خرد شده یک کیلو گرم

گوجه فرنگی کنسروی لِه شده یک و نیم پیمانه

نان تورتیلا به مقدار لازم

خامه یک پیمانه و نیم

نمک به مقدار دلخواه

فلفل سیاه به مقدار دلخواه

«دستورالعمل»:

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

۱. یک قالب نسوز را با ورقه روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

۲. پیاز را نگینی خرد کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۳. کدو را رنده کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۴. درون قابلمه، روغن را داغ کنید و پیاز را سرخ کنید تا نرم شود، سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

۵. مرغ را اضافه کنید و نمک و فلفل را به آن بیفزایید و مواد را مخلوط کنید تا بپزد.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

۶. گوجه فرنگی کنسروی لِه شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

۷. ذرت را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۸. کدو‌های رنده شده را هم به آن بیفزایید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۹. برگه‌های جعفری را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۱۰. چند عدد نان تورتیلا را درون قالب و کنار هم بچینید که روی هم را بگیرند.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۱۱. مخلوط مرغ و سبزیجات را روی نان‌های تورتیلا پخش کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۱۲. نیمی از پنیر رنده شده را روی مواد پخش کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۱۳. خامه را روی مخلوط بریزید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۱۴. باقی مانده پنیر موزارلا را هم روی مواد پخش کنید.

آموزش تصویری پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی
۱۵. ظرف محتویِ مواد را به مدت بیست دقیقه درون فِر قرار دهید تا پای بپزد و پنیر آن ذوب شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار