«اختصاصی تابناک باتو» امروز به سراغ یک اردور خوشمزه و خلاقانه رفته ایم. گلولههای اسفناج با پنیر موزارلا که آسان درست میشود و سرشار از مواد مغذی است. با ما همراه باشید.
*برای چهار نفر
مدت زمان طبخ: ۳۵ دقیقه
چی لازم داریم؟
دو پیمانه پنیر موزارلا
سه پیمانه اسفناج پخته شده و ریز شده (معادل با یک دسته اسفناج)
یک عدد تخم مرغ
یک پیمانه و نیم پودر سوخاری
اورگانو (پونه کوهی) نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
* (در صورت تمایل میتوانید از نصف قاشق چایخوری پودر سیر و یا فلفل هم استفاده کنید).
چه طوری بپزیم؟
برای تهیه اردور اسفناج با پنیر موزارلا باید همهی مواد را در ظرف متوسطی ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس از خمیر به دست آمده گلولههای متوسطی درست میکنیم و درون سینی میچینیم.
پس از آن درون تابه مقدار کمی روغن میریزیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم و گلولههای درست شده را درون تابه سرخ میکنیم.
پس از سرخ شدن آنها را درون ظرف چیده و با سُس دلخواه تزیین میکنیم.