«اختصاصی تابناک باتو» شاید بتوان گفت: بعد از پیتزا، مرغ سوخاری محبوبترین غذا بسیاری از مردم دنیا باشد. با این دستورالعمل ساده، خواهید توانست در کمتر از یک ساعت مرغ سوخاری با پوشش "کرن فلکس" را تهیه کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد سینه مرغ
آرد ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ زده شده دو عدد
کُرن فلکس خُرد شده یا پودر سوخاری دو پیمانه
نمک به اندازه دلخواه
پودر فلفل سیاه به اندازه دلخواه
دستورالعمل:
۱. سینه مرغ را تمیز کرده و بشویید. سپس آن را به قطعات مکعبی متوسط و یک اندازه خرد کنید.
۲. تکههای مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. البته میتوانید از هر ادویهای که دوست دارید برای مزه دار کردن مرغ استفاده نمایید.
۳. در این مرحله هر تکه از گوشت را درون آرد بغلطانید.
۴. پس از غلطاندن در آرد، مرغها را درون تخم مرغ زده شده فرو ببرید.
۵. در این مرحله قطعات مرغ را درون کرن فلکس خرد شده یا پودر سوخاری بغلطانید.
۶. سپس تکههای مرغ را درون سینی چیده و در فِر که آن را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. (البته میتوانید به جای قرار دادن در فِر، آنها را درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند).