اختصاصی تابناک باتو؛ نخودپلو یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است. امروز تصمیم داریم روش پخت این غذای ساده را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت نخودپلوی ترکی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج: دو پیمانه
آب گوشت یا مرغ: سه پیمانه
کره: دو قاشق غذاخوری
روغن: دو قاشق غذاخوری
نخود پخته شده: یک پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و به مدت پانزده تا بیست دقیقه آن را در آب ولرم و کمی نمک، خیس میکنیم سپس آن را به همراه روغن و کره در قابلمه میریزیم. آب مرغ یا گوشت را به همراه نمک به برنج اضافه میکنیم. در پایان نخود پخته شده را افزوده و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم. برنج را مانند برنج دمی، میپزیم. هنگام سرو نخودپلو، روی آن فلفل سیاه میریزیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa