طرز تهیه کوکی کاتلا
کد خبر: ۱۲۲۱۴۰
تاریخ انتشار: 2018 September 23    -    ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات‌های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می‌شود.

طرز تهیه کوکی کاتلا

درست کردن کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلابه گزارش «تابناک با تو»؛ دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات‌های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می‌شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیک‌ها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده می کردند.

نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می شود و هیچ گونه شکری به آن اضافه نمی کنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه کوکی کاتلا که یک دسر و کلوچه بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعده‌های شما است از کاتلا استفاده کرده‌ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :
آرد                                                     ۲۰۰ گرم
کره سرد مکعبی خرد شده                       ۱۰۰ گرم
نشاسته                                              ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند                                               ۲۰ گرم
خامه                                                  ۲ قاشق سوپخوری
کاتلا                                                   ۴ قاشق سوپخوری
دارچین                                                ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی                                             یک چهارم قاشق چایخوری
کاتلا                                                    مقداری برای تزیین
شکلات ذوب شده                                   مقداری برای تزیین

طرز تهیه کوکی کاتلا :

آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.

خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

طرز تهیه کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلا

منبع : kalleh

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار