خبرنگاران باید چه نوع خوراکی هایی بخورند؟
کد خبر: ۱۲۲۰۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 September 23    -    ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵
خبرنگاران روزانه از مايعاتي همچون آب و چاي کمرنگ بيشتر استفاده کنند و در هنگام مصاحبه و تهيه گزارش استفاده از آب و چاي گزينه مناسبتري نسبت به آب ميوه هاي صنعتي و شربت هاي شيرين است و از مصرف زياد قهوه که حاوي کافئين است جدا خودداري کنند، زيرا خبرنگاري شغل پر استرسي است و کافئين اضطراب را زياد مي کند.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنندبه گزارش «تابناک باتو»؛ تغذيه سالم ضامن سلامتي شخص از نظر عملکرد جسمي و ذهني است؛ به عبارتي، فردي که از تغذيه سالم برخوردار باشد، بسيار بهتر روي کارهاي روزمره اش تمرکز مي کند.

استرس جزو اصلي ماهيت شغل خبرنگاري بوده و شاید به واسطه مشغله کاري زياد نتوانند در وعده هاي غذايي مناسب غذا بخورند، لذا به سراغ ميان وعده ها مي روند. مصرف نان سبوس دار با پنير و گردو يکي از بهترين گزينه ها براي ميان وعده خبرنگاران است.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

همچنين خبرنگاران به دليل استرس هاي کاري ميزان ترشح اکسيدان در بدنشان بالاست، علاوه بر آن به دليل آلودگي هوا و مصرف برخي از مواد غذايي فرآوري شده راديکال هاي آزاد در بدن توليد مي شود به عبارتي ساده تر راديکال هاي آزاد عامل انواع هاي بيماري سخت در بدن مانند سرطان ها، بيماري هاي قلبي و ... هستند. بنابراين براي خنثي کردن اين راديکال ها، تنها بايد مواد حاوي آنتي اکسيدان استفاده کنيم .

آنتي اکسيدان ها طيف وسيعي را شامل مي شوند اما مهم ترين منابع آن انواع کلم ها اعم بروکلي،گل کلم، کلم سفيد و قرمز است. همچنين چاي سبز، کدو تنبل، زردآلو، هويج، زيتون از منابع سرشار آنتي اکسيدان بوده که مصرف روزانه آن براي بدن هيچ مشکلي ندارد.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

تخم‌مرغ به لحاظ غذايي ماده‌اي بسيار مفيد و مغذي است. هر تخم‌مرغ بزرگ حدود 70 کالري دارد و منبع سرشاري از پروتئين است که سطح قندخون را تنظيم مي‌کند. در واقع پروتئين‌هاي موجود در تخم‌مرغ با توجه به کيفيت بالايي که دارند، اسيدهاي آمينه مورد نياز بدن را تأمين مي‌کنند. زرده تخم‌مرغ نيز حاوي آنتي‌اکسيدان‌هايي است. افرادي که کلسترل بالايي دارند مي توانند هفته اي دو عدد مصرف نمايند.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

خبرنگاران روزانه از مايعاتي همچون آب و چاي کمرنگ بيشتر استفاده کنند و در هنگام مصاحبه و تهيه گزارش استفاده از آب و چاي گزينه مناسبتري نسبت به آب ميوه هاي صنعتي و شربت هاي شيرين است و از مصرف زياد قهوه که حاوي کافئين است جدا خودداري کنند، زيرا خبرنگاري شغل پر استرسي است و کافئين اضطراب را زياد مي کند.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

هنگام فعاليت از مصرف ميان وعده هاي ناسالم همچون انواع بيسکويت و کيک هاي صنعتي به دليل اينکه حاوي مقدار زيادي شکر هستند و با روغن هاي ناسالم که داراي اسيد ترانس بالاست، خودداري کنند زيرا فرد را درگير بيماري هايي چون بيماري هاي قلبي و عروقي، کبد چرب مي کند. در نتيجه خبرنگاران براي تجديد قوا از ميان وعده هاي سالم مثل ميوه، بادام ،گردو، خرما، مويز، ماست کم چرب، يا ساندويچ هاي کوچک که حاوي کربوهيدرات، پروتئين و روغن هاي سالم است، استفاده کنند.

خبرنگاران علاوه بر تغذيه مناسب بايد خواب کافي و به اندازه اي داشته باشند. همچنين هر 30 دقيقه از ميز کاري خود فاصله بگيرند و با انجام حرکات ورزشي منظم و مصرف ميان وعده هاي سالم استرس را از بدن خود دور کنند تا بتوانند ادامه روزتان را با آرامش و فکري آسوده بگذرانند.

گروه هاي اصلي مواد غذايي اعم از سبزي و ميوه، لبنيات، غلات و پروتئين ها هستند که قسمت اعظم غذاي ما بايد از غلات (نانها، برنج، ماکاروني و ...) باشد. متاسفانه امروزه از نان سفيد و برنج سفيدي که فاقد سبوس است در وعده هايي غذايي خود استفاده مي کنيم که جزو غلات مناسب نيستند، چرا که باعث بالا رفتن سريع قندخون شده و فرد را از ويتامين هاي گروه ب و املاح محروم مي نمايد.

اگر از برنج قهوه اي استفاده نمي کنيد، دست کم از نان هاي سبوس دار، غلات کامل و نان جو در وعده هاي غذايي استفاده شود. 55 درصد انرژي روزانه انسان بايد از غلات کامل تامين شود؛ بنابراین، هرچه نان سفيد و سيب زميني کمتر باشد مسلما بدن سالم تر خواهيد داشت.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

بسيار توصيه مي شود روزانه بين 5 تا 8 واحد از اين گروه استفاده شود چرا که به دليل فيبر و ويتامين هاي سرشار نياز بدن به انواع ويتامين ها را تأمين مي کند. افراد از ميوه هاي همه رنگ استفاده کنند، زيرا هر ميوه به علت رنگ و مواد موجود فوايد خاص خود را داراست، چرا که برخي از ميوه ها حاوي ويتامين هاي آ بيشتر و برخي ديگر سرشار از ويتامين سي هستند.

متاسفانه مصرف گروه شير و لبنيات که سرشار از کلسيم و ويتامين دي است در کشور ما بسيار پايين بوده لذا توصيه مي شود مصرف اين گروه را در نوع کم چرب در وعده هاي غذايي خود بگنجانيم.

خبرنگاران اين خوراکي ها را در برنامه غذايي خود بگنجانند/ خبرنگاران آنتي اکسيدان بيشتري مصرف کنند

مصرف گوشت سفيد (مرغ و ماهي) از گوشت قرمز بسيار مفيد تر است همچنين نحوه پخت گوشت نيز يکي از نکات مهم ديگر در مصرف گوشت است، چرا که اگر گوشت فراوري شود و يا در روغن بسيار و روي آتش سرخ يا کبابي گردد قطع به يقين ضرر زيادي براي بدن داشته و در برخي مواقع باعث بروز سرطان نيز مي شود. گوشت هاي داخل خورشت و گريل شده بهترين نحوه پخت گوشت به حساب مي آيد.

جام جم سرا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۲
0
0
به شیخی گفتند زمان خوردن غذا چه وقت است گفت : غنی را هرگاه گرسنه شود و فقیر را هر گاه بیابد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار