تو دنیای فینگرفودها کمتر کسی میتونه از ناگت مرغ بگذره غذایی که هم مورد علاقه بچه هاست هم بزرگترها. اما این غذا اونجوری که باید سالم نیست پس چی میشد اگه به جای ناگت مرغ آماده ورژن سبزیجاتش رو توی خونه درست میکردیم. ناگت سبزیجات هم خوشمزه ست هم مغذی و از همه مهمتر نیازی به سرخ شدن عمیق نداره.
مواد مورد نیاز:
۲ پیمانه گل کلم آسیاب شده
۱ پیمانه گل کلم بروکلی
۱ پیمانه هویج رنده شده
¼ پیمانه پیاز خرد شده
½ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۱ قاشق چای خوری سیر خرد شده
۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
۱ قاشق چای خوری پودر سیر
۱ قاشق چای خوری نمک دریا
۱ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
۲ عدد تخم مرغ
۱ و نیم پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان
طرز تهیه:
فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
گلچههای نصف یک عدد گلم کلم را جدا کرده و داخل غذاساز بریزید. گل گلمها را آسیاب کنید تا به شکل برنج درآید. درواقع به آن برنج گل کلم هم میگویند. ۲ پیمانه از آن جدا کنید اگر گل کلم اضافی آمد آن را برای وعده بعدی کنار بگذارید.
کلم بروکلی را به اندازه ۵ الی ۶ دقیقه بخارپز کنید. کلمها را داخل مایکروفر هم میتوانید بخارپز کنید. سبزیجات، پنیر، سیر و ادویه جات را داخل غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنید. تخم مرغها را داخل ظرف جداگانهای هم بزنید. تخم مرغها و ۱ پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید و هم بزنید.
هر چند وقت یکبار غذاساز را خاموش کرده و مواد را هم بزنید تا تمام قسمتهای مواد به اندازه یکسان مخلوط شوند. باقیمانده پودر سوخاری را داخل ظرف جداگانهای بریزید. مواد را در اندازههای کوچک گرد گرد کنید صاف کنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. سپس آنها را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید و ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شود داخل فر بپزید.
نکته: اگر میخواهید ناگتها را سرخ کنید داخل تابه روغن را داغ کرده و ناگتها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
ناگت سبزیجات را میتوانید با سس مورد علاقه خود سرو کنید. سس خردل، کچاپ یا هر سس دیگری که دوست دارید، اما با سس باربیکیو طعم بهتری خواهد داشت. برای این که از طعم این غذا لذت بیشتری ببرید در کنار آن ماست یونانی سرو کنید.
بدونیم