با این شیرینی از مهمانانتان پذیرایی کنید
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۷۴۵۰
تاریخ انتشار: 2018 August 07    -    ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
همانطور که میدانید شیرینی مرنگ چیزی نیست جز سفیده تخم مرغ که آنقدر هم زده شده تا به شکل خامه در آمده است و سپس با پودر قند مخلوط شده و در فر پخته شده است این شیرینی پفکی و توخالی است.لازم به ذکر است که این شیرینی پفکی با اینکه بسیار مواد ساده ای دارد و شیوه پخت آن ساده است ولی بسیار طعم خوبی دارد و خوشمزه است.

با این شیرینی از مهمانانتان پذیرایی کنیدهمانطور که میدانید شیرینی مرنگ چیزی نیست جز سفیده تخم مرغ که آنقدر هم زده شده تا به شکل خامه در آمده است و سپس با پودر قند مخلوط شده و در فر پخته شده است این شیرینی پفکی و توخالی است.لازم به ذکر است که این شیرینی پفکی با اینکه بسیار مواد ساده ای دارد و شیوه پخت آن ساده است ولی بسیار طعم خوبی دارد و خوشمزه است.

با این شیرینی از مهمانانتان پذیرایی کنید

مواد لازم:

پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان

سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ)

وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری

هل:۵عدد(پوست کنده و خرد شده)

پودر کرم تارتار:۱چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید.

طرز تهیه:

اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن. بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید. باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه. توی این مرحله هل سبز خرد شده (بدون پوست ) و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه:

کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید. فر رو از قبل با دمای ۱۱ درجه سانتی گراد یا ۲۳۰ درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ۱۰ دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد ۲۰ دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف ۱ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و ۲ ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره!

ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید.

نکات:

۱)میتونید داخل مرنگ مقداری پودر کاکائو، پسته، گردو و هر چیز دیگه ای بریزید.

۲)مرنگ اگر خوب پخته شده باشه با یه ضربه به راحتی از سینی جدا میشه.

۳)میتونید به جای چرب کردن سینی از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

۴)اگر به جای پودر شکر از شکر استفاده میکنید زمان هم زدنتون زیاد تر میشه.

۵)اگر دوست داشتید میتونید برای مرنگ مغز بذارید که میتونه شامل کاکائو، پسته، بادام یا گردو و هر چیز دیگری باشه! شکل زیر هم میتونه کمکتون کنه!

سوران

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv