گردشگران چگونه یک قبیله باستانی را منقرض کردند!
کد خبر: ۱۱۷۳۵۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2018 August 06    -    ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰
در حال حاضر فقط 400 نفر از اعضای این قبیله باقی مانده اند. مردمی دور از تکنولوژی و تمدن تا جایی که چراغ قوه را که در تاریکی از آن استفاده می شود «ستاره ی شب» می نامند. قبیله ی جاراوا برای ادامه ی حیات هنوز هم ساده ترین شکل ممکن شکار را به کار می برند و برای صید حیوانات از...

همه ی عجایب جهان در یک قبیله

همه ی عجایب جهان در یک قبیلهاختصاصی «تابناک با تو»؛ «جاراوا» یکی از قدیمی ترین قبایل جهان است و افراد آن در حدود 35 هزار سال پیش از آفریقا به سوی جزایر آندامان مهاجرت کردند و در آنجا ساکن شدند.

در حال حاضر فقط 400 نفر از اعضای این قبیله باقی مانده اند. آنها مردمی دور از تکنولوژی و تمدن هستند تا جایی که چراغ قوه را که در تاریکی از آن استفاده می شود «ستاره ی شب» می نامند.

همه ی عجایب جهان در یک قبیله

قبیله ی جاراوا برای ادامه ی حیات هنوز هم ساده ترین شکل ممکن شکار را به کار می برند و برای صید حیوانات از تیر و کمان استفاده می کنند و از اخبار پیشرفت های فزاینده و روزمره ی تکنولوژی کاملاً بی اطلاع هستند.

قبیله در حال حاضر با بالاترین میزان نابودی مواجه است، به ویژه این که دولت هند یک بزرگراه بین المللی را که از وسط جزیره عبور می کند، احداث کرد.

همه ی عجایب جهان در یک قبیله

این بزرگراه باعث شده تا اعضای قبیله جاراوا رفتارهای تهاجمی و خصمانه ای از خود نشان بدهند. به علاوه طمع بسیاری از سرمایه داران خارجی برای بهره برداری از طبیعت شگفت انگیز و سواحل فیروزه ای آن برای جذب هزاران گردشگر در سال، از دیگر عواملی است که این قبیله را در معرض انقراض و نابودی قرار داده است.

گردشگرانی که به این منطقه می آیند در تلاشند تا از آداب و رسوم و رفتارهای عجیب مردم قبیله فیلم و عکس بگیرند و آن ها را به قیمت هزاران دلار بفروشند.

همه ی عجایب جهان در یک قبیله

آندامان در ابتدا مستعمره بریتانیا بود، سپس ژاپنی ها آن را تحت اختیار گرفتند و سرانجام پس از پایان جنگ جهانی دوم در سال 1947 میلادی به هند الحاق شد.

اما اینک استعمار جدیدی جزیره را در نوردیده است. استعمار و بهره برداری گردشگران از محیط زندگی قبیله جاراوا و شکار حیواناتی که زندگی مردم قبیله تا حد زیادی به آن ها بستگی دارد.

در سال 1999میلادی بیماری های واگیرداری که گردشگران به جزیره آوردند منجر به مرگ 10 درصد از اعضای قبیله شد. ورود سیگار و الکل به جزیره هم باعث عصبانیت مردم جاراوا شده است. سخنگوی رسمی قبیله می گوید: مردم قبیله با هر گونه از اشکال این تمدن مرگبار مخالفند.

همه ی عجایب جهان در یک قبیله

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۵
2
13
چند سال پیش رفته بودیم انجا تا فهمیدند ایرانی هستیم پا به فرار گذاشتند....
ابوجهل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۵
2
7
ویزا میدن؟ به ایرانیا اقامت میدن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۵
0
3
35 هزار سال پیش! اینو از کجا درآوردین!
علیمردانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
0
2
این که چیزی نیست قدرت تخریب گردشگران (تخریب گران) صد برابر بمب اتمی که هیروشیما را نابود کرد می باشد.بله عزیزان از روزی که پای گردشگر به سرزمین من منطقه ای خوش آب و هوا و ساکت (خَبر از توابع شهرستان بافت استان کرمان ) باز شد هم روستای من نابود شد هم پارک ملی خَبر.عده ای مغول گونه وارد شده تخریب می کنند و در می روند.دولت هم از آنها دفاع می کند تازه باد در غبغب می اندازند این صنعت بزرگ برانداز رشد کرده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار