طرز تهیه نان لواش خانگی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۱۱۷۲۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 August 06    -    ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
طرز تهیه و پخت این نان بسیار ساده و راحت بوده و هر کسی میتوانید در منزل خود این نان رو بصورت روزمره تهیه کند. این نان قابل استفاده تا دو روز بوده و فقط با گرم کردن نان میتوانید از مزه آن مثل نان تازه لذت ببرید.

طرز تهیه نان لواش خانگی

طرز تهیه نان لواش در خانه

طرز تهیه نان لواش خانگیبه گزارش «تابناک با تو»؛ طرز تهیه و پخت این نان بسیار ساده و راحت بوده و هر کسی میتوانید در منزل خود این نان رو بصورت روزمره تهیه کند. این نان قابل استفاده تا دو روز بوده و فقط با گرم کردن نان میتوانید از مزه آن مثل نان تازه لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی :
آرد                                                                              ۲ لیوان
خمیر مایه                                                                    یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک                                                                           یک دوم قاشق چایخوری
آب ولرم                                                                       به مقدار کافی حدودا یک لیوان
روغن                                                                          سه قاشق سوپخوری
شکر                                                                           یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان لواش خانگی:

در ظرف مناسبی آرد الک شده + نمک + خمیر مایه را مخلوط کرده و شکر (می توانید خمیر مایه را قبلا به عمل آورده بعد اضافه نمایید) سپس روغن و آب ولرم (در حدی که فقط گرم‌ باشه کافی است) را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبد. حدودا ۱۰ دقیقه ورز داده بعد رویش را دستمال کشیده و ۱ ساعتی در جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

بعد دوباره چند دقیقه ورز داده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته چانه درست کرده چانه ها را درسینی که آرد پاشیده ایم قرار داده رویشان را پوشانده حدودا ۵ دقیقه استراحت می دهیم.

چانه ها را روی سطحی که آرد پاشی کرده ایم با وردنه نازک باز کرده. یک تابه نسوز (من از تابه جنس روحی استفاده کردم و آن را وارونه روی اجاق گاز گذاشتم) را روی گاز گرم کرده خمیر باز شده را با دو دست برداشته و روی تابه قرار داده یک طرف آن که پخت برگردانده و طرف دیگر را نیز می پزیم.

منبع: بیتوته

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
0
0
با سلام و تشکر . در شهرهای قدیمی هنوز هم ساجهای آهنی ساخته می شوند که بصورت کروی بوده و مخصوص پخت نان هستند از آهنگریها می توانید آن را تهیه کنید .
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv