طرز تهیه «مسقطی انار»
کد خبر: ۱۱۶۷
تاریخ انتشار: 2015 May 28    -    ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
در این مطلب شما را با طرز تهیه بک دسر زیبا وخوشمزه آشنا می کنیم.
مواد لازم

آب انار: حدود ۴ لیوان،
شکر: ۲ لیوان،
نشاسته مرغوب: حدود ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری،
گلاب: نصف لیوان،
کره: ۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه «مسقطی انار»

طرز تهیه

ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف‌ و ذوب‌شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، می‌توانید از میزان شکر کم کنید.
جام جم سرا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار