طرز تهیه «مسقطی انار»
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۶۷
تاریخ انتشار: 2015 May 28    -    ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
bato-adv
bato-adv
در این مطلب شما را با طرز تهیه بک دسر زیبا وخوشمزه آشنا می کنیم.
مواد لازم

آب انار: حدود ۴ لیوان،
شکر: ۲ لیوان،
نشاسته مرغوب: حدود ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری،
گلاب: نصف لیوان،
کره: ۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه «مسقطی انار»

طرز تهیه

ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف‌ و ذوب‌شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، می‌توانید از میزان شکر کم کنید.
جام جم سرا

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv