مزایای بادام زمینی برای سلامت عروق قلب
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۵۹
تاریخ انتشار: 2015 May 27    -    ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
مطالعه مصرف بادام زمینی نشان داده است که گنجاندن آنها به عنوان یک وعده غذایی پرچرب باعث بهبود واکنش تری گلیسیرید بعد از وعده غذا و حفظ عملکرد غشاء درونی رگ های قلب می شود.
«جیائوران لیو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می گوید: «مصرف بادام زمینی در قالب یک رژیم غذایی سالم، میان وعده سالمی محسوب می شود.»

هدف این تحقیق ارزیابی عملکرد عروق بعد از صرف یک وعده غذایی پرچرب بود.

نتایج این تحقیق اثبات می کند بادام زمینی باعث حفظ عملکرد عادی عروق می شود درحالیکه وعده های غذایی پرچرب در عملکرد عروق ایجاد اختلال می نمایند، از اینرو افزودن آن به وعده غذایی مفید می باشد.

عملکرد بد عروق نقش مهمی در پیشرفت بیماری تصلب شریان و تشکیل پلاک های کرونری داشته که در نهایت منجر به بیماری انسداد عروق کرونری می شود. معمولاً بعد از یک وعده غذایی پرچرب، عملکرد عروق، ولو موقتی، کاهش می یابد، تا زمانیکه چربی ناشی از خوراکی، که وارد خون شده، پاک شود.

به گفته لئو، تحقیقات گذشته نشان داده است افرادی که بیش از دو بار در هفته بادام زمینی مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی انسداد شریان هستند.
مهر

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv