طرز تهیه شیرینی نان چرخی
کد خبر: ۱۱۵۲۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 July 17    -    ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸
اغلب کدبانوها به پخت شیرینی در منزل علاقه مند هستند اگر شما هم از این دسته از کدبانوهای هنرمند هستید بهتر است از پخت شیرینی چرخی در منزل غافل نشوید این نوع شیرینی طعم متفاوتی دارد و از انواع شیرینی های عید نوروز محسوب می شود.

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

شیرینی نان چرخی از شیرینی های خوشمزه قزوین

طرز تهیه شیرینی نان چرخیبه گزارش «تابناک با تو»؛ اغلب کدبانوها به پخت شیرینی در منزل علاقه مند هستند اگر شما هم از این دسته از کدبانوهای هنرمند هستید بهتر است از پخت شیرینی چرخی در منزل غافل نشوید این نوع شیرینی طعم متفاوتی دارد و از انواع شیرینی های عید نوروز محسوب می شود.

مواد لازم برای شیرینی نان چرخی :
آرد برنج                    ۷۵۰ گرم
آرد سفید                 ۷۵۰ گرم
روغن جامد               ۷۵۰ گرم
پودر قند                    ۳۷۵ گرم
زرده تخم مرغ            ۵ عدد
ماست                     ۱ لیوان
بکینگ پودر               ۱ قاشق چایخوری
پودر هل                   ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نان چرخی :

روغن، پودر قند را با همزن می زنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند. بعد زرده های تخم مرغ را همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن می زنیم.

حالا بکینگ پودر را به ماست اضافه و مخلوط می کنیم بعد به مواد دیگرمان اضافه می کنیم. بعد از اینکه موادمان خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن را کنار می گذاریم و آرد برنج، آرد سفید را یک مرتبه اضافه می کنیم با دست شروع می کنیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدهیم چون خمیر به روغن افتاده و سفت می شود)

خمیر را به شکل گلوله در می آوریم و روی آن را با کیسه فریزر می پوشانیم و در جای خنک قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت خمیر استراحت کنید. قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب می کنیم.

خمیر را بعد از استراحت دوباره کمی ورز می دهیم تا نرم بشود حالا داخل چرخ گوشت می ریزیم و از چرخ رد می کنیم بعد به اندازه دلخواه خمیر را برش می دهیم.

در سینی فر می چینیم روی آن مقداری پودر پسته می ریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

نکته برای تهیه شیرینی نان چرخی :

1. یک ربع قبل فر را روشن کنید تا گرم شود.

2. برای تزیین روی شیرینی ها به جای پودر پسته از خرفه هم می توانید استفاده کنید.

3. آرد برنج و پودر قند را از حریر رد کنید.

4. آرد سفید را از الک رد کنید.

منبع : bartarinha

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
0
0
سلام واقعا دستورتون به درد نمی خوره
همه کارهایی که گفتین انجام دادیم خیلی روغن پس داد
همیشه فوت آخر کوزه گری رو بگید که این همه مال حررمی نشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار