اختصاصی تابناک باتو؛ امروز دستور تهیهی یکی از انواع کیکهای توت فرنگی را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک:
آرد: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کرهی نرم شده: نصف پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
سفیدهی تخم مرغ: سه عدد
خامه ترش: نصف پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
توت فرنگی: هشت عدد
مواد لازم برای روی کیک:
توت فرنگی: 14 عدد
آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین ساده: یک قاشق غذاخوری
نشاسته: دو قاشق غذاخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را به همراه بکینگ پودر، الک میکنیم.
شکر را به همراه کره با کمک همزن خوب میزنیم تا کاملا یکدست شود. سفیدهی تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم سپس خامه ترش را اضافه میکنیم. پس از مخلوط شدن مواد، آرد، بکینگ پودر، نمک و شیر را به خامه اضافه کرده و با سرعت متوسط هم زن، هم میزنیم.
قالب مربع شکلی را انتخاب کرده و کف آن را کاغذ روغنی پهن میکنیم سپس مواد کیک را داخل قالب میریزیم.
توت فرنگیها را از طول برش داده روی خمیر کیک میچینیم. قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار میدهیم.
کیک را از فر خارج کرده و در ظرفی مناسب قرار میدهیم تا خنک شود.
در ظرفی متوسط، آب پرتقال، پودر ژلاتین، نشاسته و پودر قند را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل شود.
ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با قاشق چوبی، مواد را مخلوط میکنیم تا نشاسته و ژلاتین کاملا به خورد مواد بروند.
توت فرنگیها را از طول برش داده و به مواد قبلی اضافه میکنیم. حرارت را کم میکنیم تا مایهی روی کیک، قوام آید.
مایه آماده شده را روی کیک ریخته و کیک را در به مدت دو یا سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا روکش کیک، بسته شود.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline