طرز تهیه مرغ اسپایسی درخانه
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۳۸
تاریخ انتشار: 2015 May 27    -    ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
bato-adv
bato-adv
چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد ... برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

 طرز تهیه مرغ اسپایسی درخانه

موادلازم

 مرغ 1 عدد
 پودر سوخاری 2 لیوان
 آرد گندم 1 لیوان
 ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری 
 آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه‌

 
مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان آب و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.

آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید ؛ مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.

مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.

نکته ها


چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید ، برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

ایران کوک
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv