طرز تهیه دسر دنت پرتقالی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۱۳۳۷۹
تاریخ انتشار: 2018 June 28    -    ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه دنت پرتقالی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. دسر دنت پرتقالی دسری بسیار خوشمزه با طعمی بی نظیر است و براحتی می توانید آن را درست کنید و سرو کنید.

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

طرز تهیه دسر دنت پرتقالیبه گزارش «تابناک با تو »؛ در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه دنت پرتقالی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. دسر دنت پرتقالی دسری بسیار خوشمزه با طعمی بی نظیر است و براحتی می توانید آن را درست کنید و سرو کنید.

مواد لازم برای دسر دنت :

ژله پرتغال: 1 بسته
دنت پرتغال: 1 بسته
شیر: نصف پیمانه
خامه صبحانه: سه قاشق غذاخوری
ژلاتین: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه دسر دنت :

ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا تمام ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.

ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.

شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار است) را بهتر است از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.

ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.

منبع: بیتوته

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv