اختصاصی «تابناک با تو»؛ کیفیت غذا یکی از عناصر مورد توجه مسافران هواپیما در سراسر جهان است. گاهی برخی خطوط هوایی به کیفیت غذای خود اهمیتی نمی دهند؛ موضوعی که ممکن است نارضایتی مسافران را در پی داشته باشد.
در دهه ی شصت و هفتاد قرن بیستم خطوط هوایی در دوران طلایی خود غذاهای با کیفیت و گرانقیمتی را برای مسافران که اغلب از قشر مرفه جامعه بودند تهیه می کردند. در این گزارش چند عکس از غذاهای هواپیما در گذشته و روش سرو آنها را خواهید دید.
مردی در حال بریدن تکه های سالمون دودی در خطوط هوایی اسکاندیناوی دهه شصت قرن بیستم
ریختن چای برای مسافران قسمت درجه یک / فِرست کلاس کانتاس
کوکتل میگو خطوط هوایی اسکاندیناوی دهه شصت
هواپیمای بوئینگ 707 استراتولینر دهه ی پنجاه میلادی
دهه ی شصت و مهمانداری که در حال برش زدن گوشت برای مسافران است
صبحانه در رختخواب در خطوط هوایی آمریکا سال 1935 میلادی
صبحانه در رختخواب ایرلاین آمریکا دهه ی پنجاه
بشقاب خرچنگ در ایرلاین کنکورد
غذای مخصوص نوزادان در هواپیمای اس ای اس اسکاندیناوی
گاهی اوقات سرآشپز برای مسافران خاویار سرو می کرد
عکس های هست
وگر غم اندکی بودی چه بودی
به بالینم طبیبی یا حبیبی
ازین هر دو یکی بودی چه بودی دوبیتی - باباطاهر