تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه
کد خبر: ۱۱۰۱۹
تعداد نظرات: ۵۵ نظر
تاریخ انتشار: 2015 September 15    -    ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
تا حالا فکرشو کردین که برای درست کردن ساندویچ به جای این که نون حاضری بخرید، خودتون توی خونه نون درست کنید؟!
تهیه نان باگت +++++++تولیدی تا حالا فکرشو کردین که برای درست کردن ساندویچ به جای این که نون حاضری بخرید، خودتون توی خونه نون درست کنید؟!

اگه یه بار این کار رو بکنید و عطر بی نظیر نون تازه رو توی خونه استشمام کنید، دیگه بعید میدونم برای خرید نون، به نانوایی یا سوپرمارکت محل برید! چون خودتون می تونید با ترکیب چند تا ماده دم دستی، تعداد زیادی نون ساندویچی خوشمزه و خوش عطر برای خودتون و خونواده تون درست کنید! بعدش هم هر چندتاش رو که خواستین همون شب بخورید و بقیه ش رو بذارید تو یخچال یا فریزر برای روزهای بعد!


مواد لازم:

شیر .................................. 1 لیوان

آب ..................................... نصف لیوان

کره نرم شده ....................... یک چهارم لیوان

آرد سفید ............................ 4 لیوان

خمیر مایه فوری .................... 1 ق غ

شکر ................................... 2 ق غ

نمک ................................... یک و نیم ق چ

تخم مرغ .............................. 1 عدد

طرز تهیه:

شیر، کره و آب رو بریزید توی قابلمه و روی حرارت بذارید تا با هم مخلوط شن.وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک شه.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

تو کاسه بزرگی یک و سه چهارم لیوان آرد رو با خمیر مایه فوری، شکر و نمک مخلوط کنید. (همه آرد رو یه جا مصرف نکنید، اول یک و سه چهارم لیوان رو بریزید و دو و یک چهارم لیوان باقیمونده رو بعداً به تدریج به خمیر اضافه کنید)

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

بهتره اینا رو با هم ویسک(همزن دستی) کنید تا به خوبی مخلوط بشن و آرد هم یه مقدار هوادهی بشه. بعد مخلوط شیر رو بهش اضافه کنید.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

کمی با ویسک(همزن دستی) هم بزنید و تخم مرغ رو هم توی مایه بشکنید و با ویسک مخلوط کنید.

کم کم همزمان با ورز دادن، باقی آرد رو اضافه کنید (هر دفعه نصف لیوان) تا جایی که ببینید خمیرتون دیگه به دست نمی چسبه. ممکنه با همین 4 لیوان آرد به همچین خمیری برسید، ممکنه باز احساس کنید خمیر چسبنده س و باید باز هم آرد بریزید. تو دستور اصلی چهار و نیم لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین 4 لیوان کافی بود.
در ضمن توجه کنید که هر چه بیشتر خمیر رو ورز بدین، نون با کیفیت بهتری بهتون میده. پس تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز بدین (حدود 8-10 دقیقه)
روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه.

سطح کار رو کمی آرد بپاشید. خمیر رو از توی کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید واون رو به شکل استوانه در بیارید.

با چاقوی تیز و خیس، خمیر رو اول به 2 قسمت مساوی و بعد هر قسمت رو به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. همین طور ادامه بدین تا کلاً خمیر به 16 قسمت مساوی تقسیم بشه.

خمیرها رو چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش رو بندازه. (اینجوری راحت تر باز میشه.)

هر چونه رو با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریباً 15 سانت در بیارید.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

حالا این خمیر باز شده رو رول کنید.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

وسطای کار سر و ته رول رو به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه بدید.

وقتی تا آخر رول شد، آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سینی فر قرار بدید.

رول ها رو با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنن و این بار واقعاً پف می کنن و به هم می چسبن.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

روی سینی رو با دستمال تمیز یا سلفون بپوشونید و بذارید کنار تا ور بیاد. حدود 1 ساعت یا 2 ساعت طول می کشه (بسته به دمای آشپزخونه) کلاً باید سایزش 2 برابر بشه. اگه بیشتر بمونه ترش میشه.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه

نکته بسیار مهم: حتماً حتماً نون ها رو توی سینی فر بذارید ور بیان. یعنی توی همون سینی فری که قراره بره تو فر. چون من بار اول که این نون ها رو می پختم یه سری از نون ها رو گذاشتم تو سینی پلاستیکی و با خودم فکر کردم که سری اول که پخت، اینها رو از سینی پلاستیکی منتقل می کنم به سینی فر و میذارم بپزه. وقتی اومدم این کار رو بکنم، دیدم نون ها پس از استراحت، پف کردن و به محض دست زدن، پفشون می خوابید و نمیشد به سینی فر منتقلشون کنم!! البته من این کار رو کردم ولی هم توی این جابجایی یه مقدار هوای داخل خمیر خارج شد و پفشون خوابید و هم این که یه کم شکلشون کج و کوله شد! این شد که فهمیدم همون اول کار باید 2-3 تا سینی فر بذارم دم دستم و خمیرها رو پس از رول کردن مستقیماً بذارم توی سینی فر استراحت کنن!

یک ربع قبل از اینکه نون ها رو بپزید، فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید.

می تونید روی نون ها کمی شیر بمالید.

وقتی فر حسابی گرم شد، سینی نون ها رو بذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. باید روی نون ها کمی طلایی بشه.

پس از پخت، روی نون ها رو با فویل بپوشونید و روی فویل هم دستمال آشپزخونه بذارید و حدود 10-15 دقیقه صبر کنید. اینجوری نون نرم می مونه و خشک نمیشه.

تهیه نان باگت با ساده ترین روش در خانه


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
7
7
عالي بود حداقل اينطوري ميدونيم واسه يكبارم كه شده نون سالم ميخوريم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
7
مرسی
سرور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
2
19
ممنون از این دستورراحت.ولی سوالم اینه اگه نخام زیادبشه خمیرم مثلا 8تا نون بشه.اندازه موادم باید چقدبشه؟؟؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید
پاسخ ها
سارا
| |
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
خب میتونی هر کدوم از مواد رو نصف کنی ونصفش رو بریرزی
الهام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
4
26
عااالی بود ممنون
آمنه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۶
4
3
خیلی ممنون
منصور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
3
2
واقعاًعالی بود
راحله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
3
5
عالی بود
سمیرا
|
Germany
|
۲۰:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
2
19
سلام ،ممنون از اموزش کاملتون
میخواستم بدونم ایا امکانش هست کا نون هارو بدون اینکه اول باز کنیم بعد رول کنیم مستقیم از همون اول به شکل بیضی دربیاریم ؟؟
پاسخ ها
خخخخخخخ
| |
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۱
خخخخخخخخخ
azitairani
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۴
5
19
ممنون از دستوری که گذاشتید خیلی عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۱
1
5
عالی بود منو همکارام تو کارخونمون وقتایی ک دلمون ضعف میره درست میکنیم.
ممنون ازدستورخوبتون
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
2
4
عااااالی بود
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
2
4
خیلی دستور خوب وراحتیه میشه بسادگی توخونه درست کرد ممنونم ازتون عاااااالیه
بهناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۸
3
2
بسیار عالی بود مرسی
سوری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
2
1
عااااالی بود خیلی ممنون
آتنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۸
3
2
عالی بود
حدیث
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۶
2
1
عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۳۱
1
1
بسیار خوب.مرسی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۳
1
1
عالی بود مرسی.
مريم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
1
10
دستور عالي بودفقط براي اينكه روي نون هم برشته بشه بايد شعله بالاي فر هم روشن كرد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
5
5
عالی بود. ممنون
پناه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۸
1
3
خوب بود
اسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
1
4
واقعا ممنون از مطالبتون
زهرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
1
1
سلام تشکر از توضیح خوبتون
زینب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۹
1
2
ممنونم ازتون عالی بود واقعا...خدا خیر دنیا و اخرت بده بهتون
عمو علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
2
2
سلام
مرسی از آموزشتون
هلیا
|
Oman
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۲
3
4
ممنون از مطالب اموزنده تون عالی بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۹
1
5
سلام ممنونم واقعاراحت واسان بودمن درمنطقه دورافتادی زندگی میکنم ک نانواندارن خیلی راحت مبشه تومنزل فراهم کرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
4
5
خیلی خیلی عالی بود ممنون از لطفتان
م ن
|
United States
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
2
5
خیلی خیلی ممنونم
عالی شد
و پسرم و همسرم خیلی خوششون اومد
سالاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
3
1
خوبه همه خوششون اومد منم همین طور
فهيمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
3
4
خيلي عالي بود ايا ميشه با همين خمير نان همبرگر درست کرد
پاسخ ها
سارا
| |
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
بله چرا که نه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
2
6
خیلی خوب بود
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
2
12
سلام چرا نونا در فر خشک میشه و پف نمی کنه
ناشناس
|
France
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
0
18
خیلی ممنون از زحمت شما عالیترینه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
2
4
عالی واقعا ممنون من چندین بار با این دستور درست کردم دقیقا عین همین عکسا پف کرد و عالی شد ممنون
زینب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۶
0
4
سلام دستورتون خیلی عالیه ولی میخواستم بپرسم میشه به جای کره روغن استفاده کرد؟
فاطی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
1
6
مال من خوبم نشد
محمد داوود
|
Afghanistan
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
3
6
ممنون از این که این دستور به اشتراک گذاشتین
مهناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
0
2
ممنون عالی بود
ازاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
2
6
دستتون درد نکنه عالی بود ضمنااین عید بزرک رابه شما تبرک می گوییم باارزوی از بین رفتن این ویروس جهانی
معصوم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
0
5
عالی بور
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
0
2
عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
2
4
خیلی دستور بدیه من چندبار درست کردم هیچ دفعه اش خوب نشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
0
2
چرا برای من پف نکرد
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
0
3
با این روشتون درست کردم ولی مثل بیرون پف نکرد.علتش چی میتونه باشه.
علی مشتری
|
United Kingdom
|
۰۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
0
3
خیلی عالی وخوب آموزش دادین دستتون درد نکنه.
غقط یه سوال داشتم برای پخت نان باید شعله بالا ی فر روشن باشه یا پائین. هردوشعله بالا وپائین همزمان روشن نمیشه.ممنون،منتظر جوابتون هستم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
0
1
سلام منم درست کردم خوب نشد اصلا پف نکرد
ماری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
0
2
نوع اردش چیع سفیده یاگندم استفاده میشه
بهراد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
0
1
مرسی از اینکه تهیه نان باگت اموزش دادی
Fatemeh
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
0
0
سلام دستورش خوب بود ولی مال من خیلی کم پف کرد دلیلش نمدونم چیه؟و خمیر مایه فوری فرق داره با بقیه؟
سهیلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
1
0
خیلی خوب بود،من فر ندارم تو مایکروفر هم میشه درست کرد؟
سحرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
0
0
سلام جای کره چ میشه ریخت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار