اختصاصی تابناک باتو؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفرههای افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: 8 پیمانه
خلال پسته: نصف پیمانه
آرد سمولینا: یک پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
خلال بادام: نصف پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
خامهی زده شده: دو پیمانه
شربت ساده برای تزیین دسر: به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغها را به همراه یک پیمانه شیر و آرد سمولینا با یکدیگر مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
6 پیمانه شیر را روی حرارت قرار میدهیم، وقتی به دمای جوش رسید، حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
این کار را به مدت دست کم پانزده دقیقه ادامه میدهیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
گلاب را به دسر اضافه کرده و هم میزنیم.
بهتر است ارتفاع ظرفی که برای این دسر انتخاب میشود کم باشد. دسر را کف ظرف ریخته و روی آن را با خامهی زده شده تزیین میکنیم.
روی دسر لیالی را با خلال بادام و پسته تزیین کرده و در پایان کمی شربت ساده یا شهد یا کمی شیرهی خرما یا انگور ریخته و سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat