لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار
کد خبر: ۱۰۹۷۵۴
تاریخ انتشار: 2018 May 22    -    ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۰
لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.

لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطاراختصاصی تابناک باتو؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.

لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار

مواد لازم:

شیر: 8 پیمانه

خلال پسته: نصف پیمانه

آرد سمولینا: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

خلال بادام: نصف پیمانه

تخم مرغ: دو عدد

خامه‌ی زده شده: دو پیمانه

شربت ساده برای تزیین دسر: به میزان لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را به همراه یک پیمانه شیر و آرد سمولینا با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

6 پیمانه شیر را روی حرارت قرار می‌دهیم، وقتی به دمای جوش رسید، حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

این کار را به مدت دست کم پانزده دقیقه ادامه می‌دهیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

گلاب را به دسر اضافه کرده و هم می‌زنیم.

بهتر است ارتفاع ظرفی که برای این دسر انتخاب می‌شود کم باشد. دسر را کف ظرف ریخته و روی آن را با خامه‌ی زده شده تزیین می‌کنیم.

روی دسر لیالی را با خلال بادام و پسته تزیین کرده و در پایان کمی شربت ساده یا شهد یا کمی شیره‌ی خرما یا انگور ریخته و سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار