کاشف داروی سرطان در «ماه عسل»
کد خبر: ۱۰۹۵۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2018 May 20    -    ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰

سومین برنامه ماه عسل در رمضان سال ۹۷ میزبان مهمانی از روستای مرزی کرج و قزوین و زادگاه مصدق بود.

او کشاورز است. ۳ برادر و ۶ خواهر هستند که خانوادگی به کارهای مختلف مشغول هستند.

او گفت آرزویی که مردم دارند او ندارد و تلاشش برای بشریت و انسانیت است.

از پدرش حساب می برد. چند سالی در اتاق بیهوشی و خدمات پزشکی کار کرده و کسی نیست که از خدمات پزشکی او بهره نبرده باشد.

او اختراعات زیادی ثبت کرده است و خود را فراتر از یک دانشمند می داند. او معتقد است در هرکاری و برای هر کاری که میگوید براساس دلایل علمی است.

در ادامه همسر او در برنامه حاضر شد و گفت من به شوهرم ایمان دارم. او گفت که به دلیل فشارهای ناشی از اختراعات زود عصبانی می شود.

او گفت علمی که به ثروت و قدرت کشور نرسد علم نیست .نوشتن مقالات علم نیست . علم باید بهره و ثمر دهد. او بیان کرد که من اگر میگویم داروی سرطان را کشف کرده ام براساس عملیات هایی است که انجام داده ام و اطمینان دارم.

در ادامه برنامه دکتر مطلق متخصص سرطان و دکتر زرگران عضو هیات علمی گروه دارو‌های سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص طب سنتی در برنامه حاضر شدند.

در ادامه برنامه کلیپی از او پخش شد که او و خانواده اش به خاطر کشف و ادعای ساخت داروی سرطان تهدید شده است.

دکتر زرگران در ادامه برنامه از پروسه قانونی ثبت و ساخت یک دارو گفت و این که برای ساخت یک دارو باید یک تیم متشکل از چند متخصص انجام روی آن کار کنند. باید یک تیم متخصص فرمول و کار او را بررسی کنند تا دارو اثبات شود.

کاشف سرطان در ادامه برنامه گفت: حرف‌های دکتر زرگران به درد حرف می‌خورد و در عمل اینگونه نیست، چون وزارت بهداشت هر بار در کارم به نحوی خلل ایجاد می‌کند.

در ادامه دکتر مطلق متخصص سرطان و رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت از تاریخچه پزشکی و درمان گفت و این که فرایند کشف یک دارو زمان طولانی می‌برد. در طی چند دهه گذشته سرطان تا حدودی درمان شده است.

علیخانی در ادامه برنامه گفت: این که این کاشف بلاتکلیف مانده درست نیست و باید جوابی به او داده شود که ایا این دارو جواب می‌دهد برای درمان یا خیر.

در پایان کاشف داروی سرطان گفت: من این دارو را برای روند تایید به عنوان داروی سرطان در خارج از کشور اقدام کرده ام.

میزان

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
داوود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
0
1
کسانی هستند که از به ثمر رسیدن اختراعات و ابداعات ، صدمه دیده و منافع باد آورده خود را از دست می دهند. در هر موردی از ابداعات یک عده مانع می شوند و کسی هم پیگیر این موضوع نیست.
اگر مردم دانا و هوشیاری داشتیم شاید زیر فشار افکار عمومی یک عده خاص کمتر جرعت می کردند تا اینطور علنی با طرحهای انقلابی و ابداعی مخالفت کنند.
مریخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
0
0
امروزه بسیاری از سرطانها صدرصد قابل درمان هستند ان نوع سرطانی کشنده است که تومور ایجاد شده به اصطلاح بدخیم است در ان نوع سرطان معمولا از درمانهایی مانند شیمی درمانی و یا حمله به بافت سرطانی با استفاده از جریان الکتریسیته اکسیژن درمانی و ....استفاده میکنند و هیچ نوع درمانی ندارد زیرا به سرعت در بدن پخش شده و در عرض کمتر از ۶ ماه بیمار را از پای در میاورد این شخص هرگز نتوانسته سرطان بدخیم را درمان کند
فارماکولوژیست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
0
0
واقعیت این است که تاکنون در کشور ما دارویی کشف نشده و با توجه به روند طولانی و پرهزینه اخذ تاییدیه مصرف حداقل تا 20 سال آینده هم دارویی در کشور ما کشف نخواهد شد. 70 درصد داروها در آمریکا 25 درصد در اروپا و 5 درصد باقیمانده در ژاپن طراحی، سنتز و لانچ می شوند و سهم بقیه دنیا در این عرصه تقریبا صفر می باشد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار